ERBAKAN:``MÜSLÜMANLARA KARŞI ALGI OPERASYONU YAPILIYOR``

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, " Dünya Siyonizm'inin İslama ve Müslümanlara düşman olmalarının sebebi her yönüyle İslamın alternatif bir dünya nizamını içinde barındırdığı için İslama ve Müslümanlara düşmanlık besliyorlar. Ellerinde ki medya g

Gündem 8.11.2014 22:28:22 0
ERBAKAN:``MÜSLÜMANLARA KARŞI ALGI OPERASYONU YAPILIYOR``

Erbakan Vakfı Hacı Mercan Temsilciliğince Sapanca Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen "Hepimizin Ortak Evi Mescid-i Aksa " etkinliğinde konuşan Erbakan, batılı güçler yaptıkları faaliyetlerle İslam ile terörü bağdaştırarak zihin ve fikir kirlenmesine neden olduklarını söyledi."Bu doğrultuda Müslümanları terörist, cihadı adam öldürmek, kafa kesmek telkinini bütün insanlığa yayıyorlar. Aşırı dinci, kökten dinci, radikal dinci gibi tabirler ortaya atıyorlar. Bu tabirleri şuurlu Müslümanlar için kullanıyorlar. " diyen Erbakan, "Asıl maksatları dünyada ki sömürü düzeninin devam etmesini sağlamak için bu düzene karşı duran şuurlu Müslümanları terörist suçlaması ile yaftalıyorlar " şeklinde konuştu.

Müslüman ülkelerde çıkan karışıklıkların tamamının müsebbibi dünya siyonizmi mikrobunun olduğunu ifade eden Erbakan, " Dünya Siyonizm’inin İslama ve Müslümanlara düşman olmalarının sebebi her yönüyle İslamın alternatif bir dünya nizamını içinde barındırdığı için İslama ve Müslümanlara düşmanlık besliyorlar. Ellerinde ki medya gücüyle İslam ile terörü bağdaştırarak zihin ve fikirleri kirletiliyor. Müslümanlara karşı algı operasyonu yapıyorlar. İslam ülkeleri parçalara ayrılarak kolay yutulacak lokma haline getirmek istiyorlar. Sanal alemde siber saldırılarla enformasyon güvenliğini tehlikeye atılıyor. Kredi kartları vasıtasıyla istihbarat sahibi oluyorlar. Ürettikleri GDO’lu ürünlerle kanser ve kısırlık yaygınlaştırılarak nesilleri bozuyorlar. Kurdukları faizci kapitalist sistemle 7 Milyar insanı köleleştirmektedirler.

Peki, siyonizmin mikrobuna ilaç olacak antibiyotik nedir? İslam Dünyasının ve Mescid-i Aksanın karşı karşıya kaldığı sorunların yerel düzeyde çözümü artık mümkün değildir. Bu sebeple İslam dünyası birlikte hareket ederek sömürü düzeninin üstesinden gelmesi gerekmektedir. Bu nokta da tarihi sorumluluk, Osmanlı İmparatorluğunun mirasçısı olmasından dolayı Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Osmanlının torunları olan milletimize düşmektedir. Millet olarak Türkiye öncülüğünde İslam Birliğini kurarak Siyonizm mikrobu mağlup edilecektir. “ ifadelerine yer verdi.

Programa Eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, Kudüs Muhafızı Şeyh Hüsam Ebu Leyl ve vatandaşlar katıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88