ERBAKAN VAKFI`NDAN YALANLAMA!

Sosyal medyada ve haber sitelerinde çıkan ``Erbakan Vakfı`ndan Erdoğan`a destek`` haberleri ERBAKAN Vakfı`mızın resmi açıklamaları ve kararı değildir.

Gündem 27.07.2014 18:42:15 0
ERBAKAN VAKFI`NDAN YALANLAMA!

Erbakan Vakfı`ndan yapılan yazılı açıklamada,;``Sosyal medyada ve haber sitelerinde çıkan ``Erbakan Vakfı`ndan Erdoğan`a destek`` haberleri ERBAKAN Vakfı`mızın resmi açıklamaları ve kararı değildir.``denildi.

Erbakan VakfıGenel Başkanı Fatih Erbakan imzası ile yapılan yazılı açıklama şöyle:

``Sosyal medyada ve haber sitelerinde çıkan ``Erbakan Vakfı`ndan Erdoğan`a destek`` haberleri ERBAKAN Vakfı`mızın resmi açıklamaları ve kararı değildir. 

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak bugün medyaya yansıyan açıklama tamamen şahsi bir beyanattır. 

Erbakan Vakfı ve Erbakan ailesi olarak bizlerin Cumhurbaşkanlığı seçiminde herhangi bir adayın tarafında olduğumuzu beyan eden hiçbir ifademiz olmamıştır. 

Bu vesile ile tekrar ifade etmek istiyorum ki; Türkiye`nin selameti ve kurtuluşu açısından Cumhurbaşkanı`nın mutlaka Milli Görüş prensiplerine uyan ve bu doğrultuda hareket eden bir Cumhurbaşkanı olmasını temenni ederiz. 

Bu temennilerle önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah`tan niyaz ediyor, Aziz Milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.

Dr.Fatih Erbakan
ERBAKAN VAKFI Genel Başkanı``denildi.



``haberin olduğu her yerde``

artuklu haberajansı-ankara

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00