ENGİN GÜNDÜZ HEM MARDİN`İ TANITIYOR HEM DE ÇOCUKLARA YARDIM TOPLUYOR

Fotoğraf Sever Engin Gündüz Tarihe Yolculuk yapmak üzere Mardin`e Gelen Turistlere Çocukları Sevindirmek İçin Getirdikleri Yardımlar karşılığında kendilerine yardımcı oluyor.

Mardin 27.04.2017 11:20:49 0
ENGİN GÜNDÜZ HEM MARDİN`İ TANITIYOR HEM DE ÇOCUKLARA YARDIM TOPLUYOR

Fotoğraf Sever Engin Gündüz Tarihe Yolculuk yapmak üzere Mardin'e Gelen Turistlere Çocukları Sevindirmek İçin Getirdikleri Yardımlar karşılığında  kendilerine yardımcı oluyor.

 

Fotoğraf sever Engin Gündüz,Mardin'de yaşayan ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek için,Aile şirketi olan     Samaha Turizm şirketinin  turizme hoşgörü faktörünü de eklemeyi amaçladığını belirterek, Mardin´e tarihi yolculuğa çıkan yerli turistlere, çocuklara getirilen hediyelere karşılık gezi noktaları ve güzergah belirleme hizmetini vermeye başladığını ve Öğrencilik yıllarından beri fotoğraf sergilerinden  sonra fotoğraflarımı okullara hediye ettiğini söyleyen Gündüz, Şimdi de  Mardin´e gelen yardımseverleri getirdikleri hediyeler karşılığında tur planları, gezilecek yerlerin rotası ve eşlik etme konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum” dedi.

 

Mardin'de yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara Giyim yardımı,Oyuncak türü yardımlar toplayarak bu yardımları bizzat ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını belirten Fotoğraf sever Engin Gündüz,çok zorlandığını ama çocukların yüzündeki gülümsemelerin yorgunluğunu unutturduğunu ve kendisini dünyanın en mutlu insanı yaptığı ifade etti.

 

Bölgede turizm sezonunbaşlamasıyla beraber  Tarihe Yolculuk Mardin'i merak edenler akın akın gelmeye başlıadığını belirten Engin Gündüz . Bu güzel şehri keşfetmeye gelirken de çocukların yüreklerine dokunmak ve onları mutlu edebilmek için elleri de boş gelmiyorlar.. ''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19