ENGİN GÜNDÜZ?DEN`` SEN DE YARINLARA UMUT OLMAK İSTER MİSİN? `` YARDIM KAMPANYASI

Geçtiğimiz yıllarda da farklı kampanyalarla adını duyuran Mardinli fotoğraf sever Engin Gündüz 2018 yılı yarıyıl tatilinin bitmesi, eğitim ve öğretimin başlamasıyla sosyal medya hesabından Sen De Yarınlara Umut Olmak İster misin? kampanyasıyla çocukları

Mardin 7.02.2018 13:18:02 0
ENGİN GÜNDÜZ?DEN`` SEN DE YARINLARA UMUT OLMAK İSTER MİSİN? `` YARDIM KAMPANYASI

Geçtiğimiz yıllarda da farklı kampanyalarla adını duyuran Mardinli fotoğraf sever Engin Gündüz 2018 yılı yarıyıl tatilinin bitmesi, eğitim ve öğretimin başlamasıyla sosyal medya hesabından Sen De Yarınlara Umut Olmak İster misin?  kampanyasıyla çocukları mutlu etti.

 

Mardinli fotoğraf sever Engin Gündüz  sosyal medya hesabından düzenlediği Sen De Yarınlara Umut Olmak İster misin? yardım kampanyasına gelen hediye paketlerini hem kendi hem de iletişime geçtiği kişiler tarafından minik kalplere ulaştıran Gündüz düzenlediği kampanyaya yönelik olarak Artuklu Haber'e şunları söyledi; 

 

 ''Daha önceki yıllarda hem bireysel hem de farklı gruplarla bir çok minik kalbe ulaştık ve çok iyi sonuçlar  aldık. Hem sevindik hem de sevindirdik. Bu sefer kendi kişisel hesaplarımdan bu etkinliği oluştururken amacımın çok hediye paketinin toplanması yada görkemli  paketlerin gelmesi değil de insanların bu paketleri hazırlarken mutluluklarını bu paketlerle paylaşmaları hem de duygularını dile getirecek bir mektup yazmalarını istedik. Ve arkadaşımın yardımıyla bir afiş oluşturduk bu afişte Sen De Yarınlara Umut Olmak İstermisin dedik. Aslında bu zarfa koymaları için çok şey istememiştik 3 adet kurşun kalem, 1 kırmızı kalem, 1 adet kalemtıraş,1 adet silgi, defter vb. şeyler ama en önemlisi bu zarfın içindeki 1 adet Mektuptu olması ve bu hediye paketini hazırlayan kişilerin hediye paketini alacak kişiye iki satırda olsa selamını ve önemsediğini iletmesini istedik.. Bu kampanyayla hem gönderen hem de alan mink kalpler çok mutlu oldu.''İfadesini kullandı.    

 

 Yardım projesinin tamamen  kendi düşüncesi  olduğunu belirten Engin Gündüz yardım kampanyasının  olabildiğince çok kişiye yaymayı hedeflediklerini söyledi. Birçok ilden Kampanya‘ya büyük destek  verilldiğini belirten Engin Gündüz, “En önemli amaçlarımızdan biri de topluma yararlı, genç bireylerin yetişmesine katkı sağlamaktır. diyen,Engin Gündüz ayrıca  projeye destek veren şirket çalışanı arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04