EMRE KAYA KONSERLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Ünlü popçu ve arabeskin usta yorumcusu Emre Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hayatım yollarda geçiyor” dedi.

Magazin 19.07.2022 09:25:00 0
EMRE KAYA KONSERLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Müzik dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan ve en çok konser veren sanatçı olarak bir rekora daha hazırlanan ünlü popçu ve arabeskin usta yorumcusu Emre Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hayatım yollarda geçiyor” dedi.

 

Her müzik türü ile bütünleşen sesi, kendine has yorumu ve sahne performansının yanında mütevazı kişiliğiyle gönüllerde yer edinen Emre Kaya, arabeskin duayenlerinden dinlenen eserlerden oluşan Usta Şarkılar ile yaptığı büyük çıkışı taçlandırdı. 

 

 “Usta Şarklılar” ile konserden konsere koşan ünlü söz yazarı, besteci, müzisyen ve yorumcu Emre Kaya, herkes tatil yaparken bayram tatilinde bile konserlerine mola vermedi. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hayatım yollarda geçiyor” notu ile ruh halini anlatırken, her zamanki sempatik gülüşü ve bitmek bilmeyen enerjisiyle halinden hiç de şikayetçi görünmüyordu. 

 

Bu yaz mevsiminin en çok konser veren sanatçıları arasında yer alan sempatik sanatçı, “Sevenlerimin ilgisi ve özellikle de çok iddialı olduğum Usta Şarkılar projemin yakaladığı çıkış benim için tatillerin en güzeli oldu” diyerek, hayranlarına teşekkür etti.

 

Usta yorumcu Emre Kaya, 16 Temmuz’da Çeşme Kimene, 23 Temmuz’da Vadi İstanbul Jolly Joker, 29 Temmuz’da İstanbul Atakent Hayal Kahvesi, 30 Temmuz’da  Yalova Festivali, 3 Ağustos’ta Kocaeli Hayal Kahvesi, 6 Ağustos’ta İstanbul Kartal Jolly Joker ve 11 Eylül'de Manisa Sarıgöl Festivalinde sahne almaya hazırlanıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


Anahtar Kelimeler: KONSERLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00