EMEKLİ OLAN MÜDÜRLERİNİ HAZIRLADIKLARI KLİP İLE UĞURLADILAR

Ankara`nın Mamak ilçesinde 23 yıldır Görev Yaparken emekli olan ilçe Nüfus Müdürlerine Veda Programı Düzenleyen Personel ,Hazırladıları``Veda``isimli klip ile uğurladılar.

15.01.2018 08:27:21 0
EMEKLİ OLAN MÜDÜRLERİNİ HAZIRLADIKLARI KLİP İLE UĞURLADILAR

Ankara'nın Mamak ilçesinde  23 yıldır Görev Yaparken  emekli olan ilçe Nüfus Müdürlerine Veda Programı Düzenleyen Personel ,Hazırladıları''Veda''isimli klip ile uğurladılar.

 

Görev yaptığı tüm ilçelerde Kaymakamların takdirlerine mazhar olan ve görev yaptığı tüm ilçelerde vatandaşın sevgisini Kazanan Mamak ilçe Nufüs Müdürü Suat Falay Ortaç,Yeni yılda önemli bir karar alarak,Emekli olmak üzere dilekçesini Mamak Kaymakamlığına sunarak ,Emekli olmasının ardından,23 yıldır görev yaptığı ilçede görev yapan Personeli tarafından verilen yemekte Duygusal anlar yaşadı.Yıllardır Anne şefkati ve sadakati lle personeli ile yakın bağlar kuran İlçe Nüfus Müdürü Suat Falay Ortaç,yemekte tek tek personel ile vedalaştı.
 
 
1989 Yılına kadar Mardin Merkez ilçe Nufüs Müdürlüğü görevini büyük başarı ile yürüten ve 1989 Yılından bu yana Evlenmesinin ardından geldiği Başkent Ankara'da Yenimahalle,Keçiören ve Mamak ilçelerinde uzun yıllar görev yapan  ,Nüfus Teşkilatında önemli başarılara imza atan ve Onlarca İl Müdürü yetiştiren Ortaç,  Nüfus teşkilatından ayrılmanın hüznünü dostları ve ilçe Müdürlüğü personeli ile paylaştı.
 
 
İlçe Nüfus müdürüğü personeli de çok sevdikleri ilçe Nüfus Müdürü Suat Falay Ortaç için Hazırladıkları''VEDA''isimli , sevgilerini dile getirdikleri ve 'SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ'' dedikleri  Klibi  emekli olan  Müdürleri Suat Falay Ortaç'a hediye ettiler.
 
 
Klibi seyrederken duygulu anlar yaşayan İlçe Nüfus Müdürü Suat Falay Ortaç,Personeline Şimdiye kadar aldığım en değerli Hediyem dediği    Klip için personele teşekkür etti.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90