?ELVAN?IN YENİ KABİNEDE YER ALMASINDAN MERSİN KAZANÇLI ÇIKACAKTIR?

Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ergün Ünlü, Başbakan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan?ın yeni kurulan Hükümet?te yer almasının Mersin adına büyük kazanım olduğunu vurguladı.

13.06.2016 13:34:25 0
?ELVAN?IN YENİ KABİNEDE YER ALMASINDAN MERSİN KAZANÇLI ÇIKACAKTIR?

Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ergün Ünlü, Başbakan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın yeni kurulan Hükümet’te yer almasının Mersin adına büyük kazanım olduğunu vurgulayarak, “Sayın Lütfi Elvan’ın kısa zamanda Mersin’e yaptığı katkılar ortadadır. Yeni kurulan kabinede Sayın Elvan’ın yer alması tüm Mersinlileri memnun etmiştir” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın 65. Hükümeti kurmasının ardından Kalkınma Bakanı olarak yeni kabinede yer alan Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın yeni Hükümet’te yer almasının Mersin için büyük önem arz ettiğini belirten Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ergün Ünlü, “Sayın Elvan 1 Kasım seçimlerinin ardından Mersin için çalışmaya başladı. Sayın Lütfi Elvan, kısa zamanda Mersin’e çok şey kazandırmıştır. İnanıyorum ki yeni kabinede Kalkınma Bakanı olarak görev yapacak olan Sayın Elvan’ın çalışmalarından Mersin kazançlı çıkacaktır” dedi.

“SAYIN ELVAN’IN PROJELERİ HERKESTE HEYECAN YARATMIŞTI”

Mersin’in bekleyen bir çok projesi olduğunu ifade eden Ergün Ünlü açıklamasını şöyle sürdürdü: “64. Hükümet’te Reformlardan Sorumlu Başbakan Yardımcısı olarak görev alan Sayın Lütfi Elvan Mersin’e hızla yaptığı yatırımlarla Mersinlilerin takdirini kazanmıştı. 1 Kasım seçimlerinden önce kendisinin vermiş olduğu sözler tüm Mersinliler de heyecan yaratmıştı, yaratmaya da devam ediyor. Mersin halkının büyük çoğunluğu da partili, partisiz benim gibi düşünmektedir. Bu vesileyle Sayın Kalkınma Bakanımız ve Mersin Milletvekilimiz Lütfi Elvan’a görevinde başarılar diliyorum.”

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04