ELMADAĞLI MUHTARLARDAN BAŞKAN ŞAHİN`E ZİYARET

Elmadağ Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Gazi Şahin?i makamında ziyaret etti. Ziyarette seçim sonuçlarının İlçemize ve Ülkemize hayırlı olmasını dilediler

23.11.2015 10:33:33 0
ELMADAĞLI MUHTARLARDAN BAŞKAN ŞAHİN`E ZİYARET

Elmadağ Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Gazi Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette seçim sonuçlarının İlçemize ve Ülkemize hayırlı olmasını dilediler.

Muhtarlar mahallerinde yaşanılan sıkıntıları ve vatandaşların taleplerini Başkana ilettiler.

Başkan Gazi Şahin devam eden hizmetlerin son durumları ve yeni hizmetler, projeler hakkında muhtarlara bilgi aktardı ve Muhtarların halkla aralarında bir köprü görevi gördüklerini söyledi.

Belediye ile yapılan ortak çalışmaların uzun vadeli, nitelikli hizmete dönüşeceği konusunda Başkan Gazi Şahin'le hem fikir olduklarını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Oflaz; Başkan Gazi Şahin'in uzun vadeli projelerinin Elmadağ'a büyük katkılar sağlayacağını ve bu projeler ile ilçenin her geçen gün daha da geliştiğini belirtti.

Birlik ve beraberliğin ilçemizin gelişimine ve hizmet alma konusuna büyük faydalar sağladığını da belirten Başkan Şahin; “Vatandaşlar sorun ve isteklerini belediyedeki görevlilere, muhtarlarımıza ve Meclis üyelerimize iletiyorlar. Biz de istek ve sorunlara kesin çözüm üretme gayreti içerisinde oluyoruz. Sorunların temel çözümünün, hizmet projelerimizle sağlanabileceğini düşündüğümüz için, sistemli bir şekilde çalışıyoruz. Muhtarlarımızın anlayışlı olmaları ve bize destek sağlamaları bizi mutlu ediyor” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ

 

 


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00