Elmadağ`da Engeller Kaldırıldı

Elmadağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaz ayının gelmesiyle birlikte yoğun bir çalışma temposuna girerek, merkezde ve mahallerde yol ve kaldırım çalışmalarına başlarken, ilk olarak zarar gören bozulmuş, yıkılmış kaldırımların yenilenmesine ve engellile

Belediye Haberleri 16.06.2013 13:44:06 0
Elmadağ`da Engeller Kaldırıldı

Elmadağ Belediyesi’nin etkili faaliyetleri Elmadağ’daki değişimin silueti olarak hafızalarda yer edinmeye devam ediyor. İlçenin çeşitli yerlerindeki park bakım tadilatlarının yanı sıra yol bakım faaliyetlerine ağırlık verdi ve Kemalpaşa mahallesindeki kaldırım çalışmalarına başladı.

Elmadağ  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaz ayının gelmesiyle birlikte yoğun bir çalışma temposuna girerek, merkezde ve mahallerde yol ve kaldırım çalışmalarına başlarken, ilk olarak zarar gören bozulmuş, yıkılmış kaldırımların yenilenmesine ve engellilere uygun  yeni kaldırım ve tretuvar yapım çalışmalarına hız verdi.

Elmadağ’daki çalışmalar şimdiden Elmadağ’ın çehresini değiştirdi. Değişimin farkında olan vatandaşlar Elmadağ’ın modern bir ilçeye dönüşmesini keyifle izliyorlar.

 Vatandaşlar cadde ve sokaklardaki yenilenen kaldırımlarının İlçeye modern bir hava kattığını söyleyerek memnuniyetlerini halk gününde Başkan Gazi Şahin e belirtiyorlar.

Gazi Şahin,” Yapılan işlerdeki hedefimiz İlçemizi güzelleştirmektir. Bu amaçla yapılan her faaliyet , yapılacak olan yeni çalışmaların alt yapısını oluşturacak, yeni çalışmaları tetikleyici unsur olacaktır. “dedi. Elmadağ’daki altyapı faaliyetlerin sezon sonuna kadar devam edeceğini bildirdiler.

 

ARTUKLU HABERAJANSI-ANKARA


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61