ELMADAĞ BELEDİYE BAŞKANI :’HİZMET HER YERDE OLMALIDIR’

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın; “Elmadağ’ın yalnızca ilçe merkezlerine yönelik çalışmaların olmadığını, merkeze uzak mahallelerde de çalışmaların yapıldığını belirterek “Hizmet Her Yerde Olmalıdır” “ diye konuştu

8.10.2020 11:13:00 0
ELMADAĞ BELEDİYE BAŞKANI :’HİZMET HER YERDE OLMALIDIR’

Elmadağ Belediyesi, Koronavirüs salgını ile mücadele edilen şu günlerde, çevre dostu belediyecilik anlayışı ile şehrin genelinde temizlik çalışmalarını devam ettirirken, rutin hizmetlerini ve yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi desteği ile Dere ıslah ve temizlik çalışmaları da bu kapsamda gerçekleştiriliyor. Elmadağ/Akçaali Mahallesinde, kullanılmayan kömür ocağı ve çevresinde gölet ve bataklık oluşmasından dolayı, bataklık kurutma ve dere ıslah çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

 

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın; “Elmadağ’ın yalnızca ilçe merkezlerine yönelik çalışmaların olmadığını, merkeze uzak mahallelerde de çalışmaların yapıldığını belirterek “Hizmet Her Yerde Olmalıdır” “ diye konuştu.

 

Başkan Aşkın: “A.B.B. desteği ile, İlçe genelinde yol düzeltme ve genişletme çalışmalarının sürdüğünü, dere ıslahı ve dere yataklarında su taşkınlığının önlenmesi için belirlenen yerlere büz konulduğunu, köy ve grup yollarının bakıma alınıp yollarda düzeltme ve yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00