ELMADAĞ`DA ?ÖYKÜLERİYLE TÜRKÜLERİMİZ? YARIŞMASININ İLÇE FİNALİ 

. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan ?Öyküleriyle Türkülerimiz? yarışmasında Elmadağ ilçesini temsil edecek okulları tespit etmek amacıyla Elmadağ Belediyesi Kültür Salonu?nda gerçekleştirilen yarışma

14.04.2016 08:51:33 0
ELMADAĞ`DA ?ÖYKÜLERİYLE TÜRKÜLERİMİZ? YARIŞMASININ İLÇE FİNALİ 

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan “Öyküleriyle Türkülerimiz”  yarışmasında   Elmadağ  ilçesini   temsil  edecek  okulları  tespit  etmek  amacıyla Elmadağ Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmada öğrenciler hünerlerini sergiledi.
Yarışmaya  Elmadağ  Belediye  Başkanı  Gazi  Şahin,İlçe  Milli  Eğitim  Müdürü  Hüseyin Omaç,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Dursun Karakuş,okul müdürleri,öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Öğrencilerin birbirinden güzel türküleri başarıyla icra ettikleri yarışmanın sunuculuğunu İlçe Kültür Komisyonu üyesi Hüsret Emir ve Hasanoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Handan Sanem yaptı.
Yarışmaya  ilkokul  kategorisinde  10,ortaokul  kategorisinde  12  ve  lise  kategorisinde  8  okul katıldı.Yarışmaya  katılan  öğrencilere  ve  onları  çalıştıran  öğretmenlere  yarışma sonrası  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen katılım belgesi, protokol üyelerince verildi.
İlçe  Milli  Eğitim  Müdürü    Hüseyin  Omaç:”Yarışmaya  katılan  bütün  okullarımız  çok güzel  hazırlanmış  başta  öğrencilerimiz  olmak  üzere  onları  yarışmaya  hazırlayan öğretmenlerine,emeği geçen idarecilere ve en büyük desteğimiz kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum?ayrıca  yarışmanın  organizesini  yapan,  titizlikle  bütün  süreci  takip  eden  Şube Müdürüm Dursun Karakuş’u ve Kültür Komisyonu Üyelerimi de tebrik ediyorum.Yarışmaya katılan bütün öğrencilerim benim için birinci olmuştur” dedi.
Elmadağ  Belediye  Başkanı  Gazi  Şahin? de yaptığı konuşmada   “Müzik  aracılığıyla  halk  kültürümüzün  gelecek kuşaklara  taşınması  ve  yaşatılmasını  sağlamak,  Türk  Halk  Müziğini  sevdirmek  ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. 
İl bazında yapılacak olan yarışmada İlçemizi temsil edecek olan öğrencilerimize de başarılar diliyorum.”dedi.Ayrıca  böylesine  güzel  bir  programın  hazırlanmasında  emeği  geçen  tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Yarışma şu şekilde sonuçlandı:
 

İLKOKUL KATEGORİSİ
1. BARUT İLKOKULU
2. CUMHURİYET İLKOKULU
3. ŞEHİT ŞENER GÜNDEM İLKOKULU
ORTAOKUL KATEGORİSİ
1. HASANOĞLAN ÖĞRETMENLER ORTAOKULU
2. HASANOĞLAN ORTAOKULU
3. ATATÜRK ORTAOKULU
 LİSE KATEGORİSİ
1. ELAMADAĞ ANADOLU LİSESİ
2. ELMADAĞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
3. HASANOĞLAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00