ELMADAĞ`DA MİNİKLERDEN,ANLAMLI ZİYARET

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elmadağ Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü, ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri, idareciler ve velileri, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi şahin ile birlikte Elmadağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılara

10.12.2015 10:52:34 0
ELMADAĞ`DA MİNİKLERDEN,ANLAMLI ZİYARET

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elmadağ Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü, ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri, idareciler ve velileri, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi şahin ile birlikte Elmadağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılara ziyarette bulundular.

Minik ziyaretçiler, Huzurevinde kalan yaşlıların kendilerini yalnız hissetmemeleri ve onlara moral vermek için bu ziyareti organize ettiklerini belirttiler. Çocuklar huzur evindeki yaşlıların ellerini öperek, yaşlılara gerekli saygı, sevgi ve hürmetin gösterilmesi gerektiği mesajını verdiler. Çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; Sık sık ziyarette bulunduğu Huzurevinde sevgiyle karşılandı. Yaşlıların tek tek ellerini öpüp uzun süre sohbet eden Elmadağ Başkanı Gazi  Şahin; “Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek küçük, büyük demeden, tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35