ELİF BUSE DOĞAN ÇITAYI YÜKSELTİYOR

Her çalışmasında çıtayı yükselterek türkü severlerden tam not alan Elif Buse Doğan, emin adımlarla yoluna devam ediyor.

22.08.2016 08:04:22 0
ELİF BUSE DOĞAN ÇITAYI YÜKSELTİYOR

Her çalışmasında çıtayı yükselterek türkü severlerden tam not alan Elif Buse Doğan, emin adımlarla yoluna devam ediyor. Karadeniz türkü formundaki "Gel Sevduğum" ile müzik listelerinin bir numarası kadife sesiyle yüreklerimize değen Elif Buse, bu kez içimizi kıpır kıpır edecek bir Balkan türküsü ’’Küp İçinde Nişasta’’ single çalışması ile karşımızda. 

  Anonim bir türkü olan ’’Küp İçinde Nişasta’’ nin müzik yönetmenliğini Aydın Kara üstlendi. Canlı enstrümanlarla, Stüdyo Maestro’da kaydedilen türküde sanatçıya; akordeonda Bekir Sakarya, klarinet-trompet-saksafonda Aykut Sütoğlu, cümbüşde Mustafa İpekçioğlu,  gitarda Metehan Köseoğlu,  basgitarda Görkem Oker, ritimlerde Yaman Hadi ve vokallerde Funda Gürses, Demet Killik, Aslı Kahraman eşlik ettiler. Mix-mastering Candar Köker tarafında yapıldı. ’’Küp İçinde Nişasta’’ single çalışmasının kapak fotoğraflarını Ece Oğultürk tarafından çekildi.

 
Elif Buse Doğan, Erkan Nas’ın yönetmenliğinde çekilen klip için koreografi ve dans dersleri aldı. Klibin dans koreografisini Anadolu Ateşinin eski dansçılarında Yeşim Çinçeoğlu hazırladı. Klip kostümleri ünlülerin terzisi Nevzoş tarafından dikildi. 

Elif Buse Doğan ’’Küp İçinde Nişasta’’ single çalışması Hak Yapım etiketiyle tüm dijital kanallarda.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04