Elazığ`da Çocuk Evleri Sitesi Bronz Madalya Sahibi

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü bünyesinde bakım ve koruma altında olan çocuklar farklı spor dallarında katıldıkları spor müsabakalarında kazandıkları başarılara bir madalya daha eklediler.

Spor 22.02.2018 19:28:17 0
Elazığ`da Çocuk Evleri Sitesi Bronz Madalya Sahibi

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü bünyesinde bakım  ve koruma altında olan çocuklar farklı spor dallarında katıldıkları spor müsabakalarında kazandıkları başarılara bir madalya daha eklediler.

Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü bünyesinde bakım ve koruma altında olan Narin Gün ilimizde  düzenlenen Gençler Kick Boks Point Fighting branşında İl 3. Olup Bronz madalya sahibi oldu.

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç yaptığı açıklamada; " Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüz bünyesi  bakım ve koruma altında olan Narin Gün kızımız yapılan spor müsabakalarında aldığı başarılarla Gençler Kick boks Point Fighting branşında İl 3. olmuş ve Bronz madalya almaya hak kazanmıştır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak kurumlarımızda bakım ve koruma altında olan evlatlarımızı hayatın her kademesine hazırlamaktayız. Sportif alanda yaptığımız çalışmalar ile  hizmet modellerimizden faydalanan çocuklarımızın gelişimlerinin ve hayata aktif olarak katılmalarının hedeflemekteyiz.

Öncelikle Narin Gün kızımızı  ve turnuvaya katılan  tüm sporcuları  kutlar başarılarının devamını dilerim.

Narin Gün  27 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasında Elazığ Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu' nda  yapılacak olan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Türkiye Büyükler - Gençler - Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasında mücadele edecek.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ELAZIĞ

23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88