ELAZIĞ TANITIM GÜNLERİNDE ASPİM STANDINA YOĞUN İLGİ

Ankara Atatürk Kültür Merkezi`nde bir çok davetlinin katılımıyla açılan Elazığ Tanıtım Günlerinde Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü standına vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

10.10.2017 12:52:23 0
ELAZIĞ TANITIM GÜNLERİNDE ASPİM STANDINA YOĞUN İLGİ

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde bir çok davetlinin katılımıyla açılan Elazığ Tanıtım Günlerinde Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü standında yer alan ve İl Müdürlüğüne kuruluşlarda bakım ve koruma altında olan engellilere , yaşlılara ve çocuklara yönelik yapılan kurslar neticesinde kendi el emeği ürünlerinin sergilendiği  stant davetliler ve vatandaşlar tarafından  yoğun ilgi gördü.

 

Elazığ Tanıtım Günleri için kapsamında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde açılan  4 Ekim tarihinde Ankara’da başlayan ve 8 Ekim de sona eren  Elazığ Tanıtım Günlerindeki Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü standındaki el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

 

Tanıtım Günlerine katılan çok sayıda ziyaretçinin uğradığı stantta kurum hakkında bilgiler verdiklerini aktaran İl Müdürü Suat Kenç, “İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızda bakım ve koruma altında olan engellilerimize , yaşlılıklarımıza ve çocuklarımıza yönelik yapılan kurslar neticesinde kendi el emeği ürünlerinin sergilendiği  standımız yoğun ilgi görmektedir. Başkentte yapılan Elazığ Tanıtım Günlerine  kurum olarak katılarak , İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda  kalan misafirlerimizin yapmış oldukları el emeği ürünlerin sergilendiği standı açarak  güzel işlerin yapıldığını gösterip  ilimiz tanıtımına katkı sağlamak için bu tür  organizasyonlara kurum olarak katılmaya da devam edeceğiz.

 

 “ FUARLAR KENTTİN DIŞA AÇILAN KAPISIDIR ”

 

Bu tür fuarlar şehrin dışa açılan kapılarıdır şehirlerin tanıtımı açısından çok önemli.

4-8 Ekim Tanıtım Günleri Elâzığ’ımız için büyük bir fırsattır. İlimiz ‘in her köşesinden çok sayıda tanıtım ürünü burada sergileniyor. İlimizin her türlü  güzelliklerini sergilendiği tanıtım günlerine bekleriz.

 4-8 Ekim Tanıtım Günlerinin Elazığ’ımıza önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyorum. Şahsım ve kurumum adına Tanıtım Günlerinin düzenlenmesinde  emeği geçen başta il Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım'ı ve organizasyon ekibini buradan bir kez daha kutluyor, standımızı ziyaret eden yetkililerimize ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

‘’ ELAZIĞ’I ANKARA’YA TAŞIMAK , ANKARA’DA ELAZIĞ’I YAŞAMAK ‘’

 

Hazar Baba Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Cevdet Saydam ise; ‘’ ‘’ Elazığ’ı Ankara’ya Taşımak , Ankara’da Elazığ’ı Yaşamak ‘’

tanıtım günlerinin özeti bu oldu. Ankara’daki Elazığlılar, Elazığ’dan  gelen dostlarını  görme şansı yakaladılar.  Çok yoğun  bir katılımla Elazığ Tanıtım Günleri programı gerçekleşmiş oldu.

 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kurumları  olarak bizde bu tanıtım günlerinde bulunduk.

  Bizim maksadımız  İl Müdürlüğü bünyesinde  hizmet veren kuruluşlarda  yapılan hizmetleri anlatmak ve en önemlisi ise akıllardaki algıları  aralamak yok etmek  engellilere  bakışı değiştirmek olmuştur.

 

‘’ HER BİREY ENGELLİ ADAYIDIR ‘’

 

Bireyler engelli duruma  düştüklerinde , mevcut dezavantajlı  insanları anlamaları değil, engelli olmadan engelli birey olarak görmelerini sağlamayı hedefledik.

Standımız  çok ilgi gördü, dezavantajlı insanların sesi olduk . Yaptıkları çalışma ürünlerini gösterdik böyle etkinliklerle beyinlerdeki engeli kaldıracağını umuyor , engelsiz günler dilerim’’  diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

  


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00