ELAZIĞ`DA HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN MİNİKLERE ANLAMLI ZİYARET

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Gazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezimi sakinleri kendi el işi göz nuru yaptıkları örgü bebekleri Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocuklara hediye ettiler.

19.06.2017 09:03:00 0
ELAZIĞ`DA   HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN MİNİKLERE  ANLAMLI ZİYARET

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Gazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezimi sakinleri kendi el işi göz nuru yaptıkları örgü bebekleri Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocuklara hediye ettiler.

 

    Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Gazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezimizi  sakinleri tarafından  Yaşlılar arası etkileşim ve iletişimi artırma, sosyal  hayata katılma, el ve göz becerilerini geliştirme adına kurum personellerimizden Psikolog  Ayşe  Kabadayı   koordinatörlüğünde haftada 2 gün yapılan ve yaklaşık 3 ay süren  örgü bebek   dersleri  kapsamında yapılan örgü bebekler il müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde kalan çocuklara hediye edildi.

 

   Gazi huzurevi müdür yardımcısı Mahmut Şahin, ‘’ Bu gün burada değerli büyüklerimizin el işi emekleriyle yaptıkları örgü bebekleri Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarımıza vermek için burada bulunmaktayız. Huzurevi sakinlerimizin hem sosyal hayata katılma amacıyla başlatılan bu güzel projemizin diğer güzel tarafı da Çocuk Evleri Sitemizde kalan çocuklarımıza hediye ederek yüzlerindeki tebessümü görmek bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Başta saygıdeğer büyüklerimize  bu güzel projede emeği geçen personellerimize , bizi burada ağırlayan değerli müdürümüz Şahabettin Can’a ve çocuklarımıza teşekkür ederim.’’ dedi.

 

  Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Şahabettin Can ise, “Saygıdeğer büyüklerime huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Her fırsatta tecrübelerinde faydalandığımız büyüklerimiz Yüreğindeki güzel sevgiyi ve kendi el emeklerini bizlere  getirdiler. Bu günkü ziyaretleri ile gerek çocuklarımızı gerek ise bizleri mutlu etmiştirler.” diye konuştu.

 

     Proje Koordinatörü Psikolog Ayşe Kabadayı ‘’ Bizim bu projedeki amacımız Huzurevi sakinlerimiz arası etkileşim ve iletişimi artırma, sosyal  hayata katılma, el ve göz becerilerini geliştirmekti. Bu proje kapsamında 3 ay gibi bir süre sonucunda ortaya çıkan el emeği ürünleri Çocuk Evleri Sitemizde Kalan çocuklarımıza hediye etmek istedik  bu gün çocuklarımızın yüzündeki tebessümü görmek bizi fazlasıyla mutlu etmiştir.’’dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ELAZIĞ


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00