ELAZIĞ`DA ENGELLİ ÇOCUKLARIN VELİLERİNE ENGELLİ HAKLARI EĞİTİMİ

Genç Osman İşitme Engelliler Ortaokulu Müdürlüğü ile Özel Elazığ Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde engelli çocukların velilerine ?Engelli Bireylerin Hakları ve Ailelerin Sorumlulukları? konulu eğitim verildi.

13.04.2017 15:32:06 0
ELAZIĞ`DA ENGELLİ ÇOCUKLARIN VELİLERİNE ENGELLİ HAKLARI EĞİTİMİ

Genç Osman İşitme Engelliler Ortaokulu Müdürlüğü ile Özel Elazığ Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde engelli çocukların velilerine “Engelli Bireylerin Hakları ve Ailelerin Sorumlulukları” konulu eğitim verildi.

 

Genç Osman İşitme Engelliler Ortaokulu Müdürlüğü ile Özel Elazığ Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören özel çocukların velilerine İl Müdür Yardımcısı Selahattin BOZKURT, Psikolog Zeynep KARAHAN, Uz. Fizyoterapist Tuğrul SAATÇI ve Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli Diyetisyen Berivan KÜÇÜK tarafından “İl Müdürlüğümüz tarafından engelli bireylere ve ailelerine verilen hizmetler, ailelerin görev ve sorumlulukları, engelli bireylerle iletişim, engelli bireylerin temizliği ve engelli bireylerin sağlıklı beslenmesi” konularında eğitim verildi.


     İl Müdür Yardımcısı Selahattin BOZKURT;  İl Müdürlüğümüzün engelli bireylere sunmuş olduğu hizmetler hakkında bilgi vererek engelli velilerin konuyla ilgili merak ettikleri soruları cevaplandırdı. Psikolog Zeynep KARAHAN psikolojik problemlerle başa çıkma ve engelli bireylerle iletişim, Uz. Fizyoterapist Tuğrul SAATÇI temizlik, hijyen, Diyetisyen Berivan KÜÇÜK ise sağlıklı beslenme ve obezite konusunda eğitim vererek engelli velilerinin eğitim konularıyla ilgili merak ettikleri soruları cevaplandırdılar. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI*ELAZIĞ

 


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82