ELAZIĞ ASP İL MÜDÜRÜ KENÇ`TEN ``ŞEHİTLER HAFTASI`` MESAJI

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç , ?? 14-20 Nisan Şehitler Haftası?? nedeniyle bir mesaj yayımladı

17.04.2017 13:20:21 0
ELAZIĞ ASP İL MÜDÜRÜ KENÇ`TEN ``ŞEHİTLER HAFTASI`` MESAJI

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç , ‘’ 14-20 Nisan Şehitler Haftası’’  nedeniyle bir mesaj yayımladı

 

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç , yayımladığı mesajında, “Can vererek bu toprakları bize vatan yapan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Şehitliğin; Peygamberlikten sonra gelen en yüce makamlardan biri olduğunu belirten İl Müdürü Kenç, Allah’ın dinini yüceltmek, vatanın ve milletin namusunu korumak için can veren tüm şehitleri gönüllerde yaşattıklarını kaydetti.

 

 Kenç , Hepimiz biliriz, Rabbimizin insanoğlu için bahşettiği en önemli makamlardan birisi hiç kuşkusuz şehitliktir.  Milletimiz , asırlardır bu kutlu yolun en büyük yoldaşları olmuş, yüce Allah’ın rızasını kazanmak için, vatan için, namus için can verip, şehadet şerbeti içmişlerdir.

 

Allah’a can verip karşılığında cenneti alarak, Peygamber Efendimizin “ Eğer en yüksek makam olan Peygamberlik makamında olmasaydım, şehitlik makamının kazandırdığı bu büyük ayrıcalığı defalarca yaşamak isterdim” diyerek yücelttiği ve teşvik ettiği, dünyada ulaşılabilecek en yüksek rütbeye de erişmiş oldular. Vatanımızı kanları canları pahasına koruyan, onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik, bütünlük ve iç huzurumuzu bozmaya çalışan her türlü direnişe karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimize minnet borcumuzu bir ömür boyu ödeyemeyiz.

 

Bu vesile ile başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve bugüne kadar bu vatan için canlarını vermiş olan tüm aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, yüce Allah’tan rahmet diliyorum ”.dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ELAZIĞ


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00