Ela Quality Resort Belek ?Minik Yıldızları?nı arıyor

?Ela Minik Yıldızlarını Arıyor? yarışmasında, çocuklarının Ela Ouality Resort Belek?teki tatil anlarını fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşan ve en çok beğeni alan aileleri tatilden SPA hizmetine muhteşem hediyeler bekliyor.

Turizm 17.07.2015 15:07:29 0
Ela Quality Resort Belek ?Minik Yıldızları?nı arıyor

“Ela Minik Yıldızlarını Arıyor” yarışmasında, çocuklarının Ela Ouality Resort Belek’teki tatil anlarını fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşan ve en çok beğeni alan aileleri tatilden SPA hizmetine muhteşem hediyeler bekliyor.

Türkiye’nin aile konseptli lider otellerinden Ela Quality Resort Belek’ten doyasıya tatilin keyfini sürmek isteyenler için eğlenceli kampanya!

“Ela Minik Yıldızlarını Arıyor” yarışmasında Ela Quality Resort Belek’teki tatilleri sırasında çocuklarının fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşan ve en çok beğeni alan aileleri, SPA’dan tatile muhteşem hediyeler bekliyor.

Yarışma için ailelerin, çektiği fotoğrafları facebook ve instagramda @ElaResort hesabını etiketleyerek,  #ElaLittleStars ve #ElaResort hashtagleri ile paylaşması yeterli.

Yarışmaya Ela Quality Resort Belek’te daha önce konaklayan ya da 1-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında tatil yapacak olan tüm aileler katılabilecek.

Sosyal medyada en çok beğeni alan fotoğrafın sahibi aile, Ela Quality Resort Belek’te 3 gece 4 gün tatil fırsatı yakalayacak. Yarışmada ikinci olan aile Ela Quality Resort Belek’te yine 3 gece 4 gün yapacağı tatilde bir kişi fiyatına çift kişilik tatil şansı yakalayacak. Üçüncü aile çift kişilik ücretsiz SPA hizmetinden faydalanacak. Ela Quality Resort Belek, yarışmaya katılan tüm ailelere ise otelin birbirinden özel restoranlarından birinde akşam yemeği hediye edecek.

Yarışmanın sonuçları, 3 Ağustos 2015 Pazartesi Ela Quality Resort Belek’in resmi Instagram ve Facebook sayfalarında açıklanacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04