EKİN UZUNLAR;'ANNEMLE BÜYÜDÜM ANA KUZUSUYUM'

İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı 'İpek Yolu'nun 20 Ocak Perşembe akşamı konuğu son dönemde şarkılarıyla iyi bir çıkış yakalayan Ekin Uzunlar oldu.

Magazin 20.01.2022 11:04:00 0
EKİN UZUNLAR;
İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı 'İpek Yolu'nun 20 Ocak Perşembe akşamı konuğu son dönemde şarkılarıyla iyi bir çıkış yakalayan Ekin Uzunlar oldu. Ekin Uzunlar ve İpek Açar, TRT Müzik ekranlarında İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde birbirinden özel şarkıları imza attılar, düetler yaptılar. Ekin Uzunlar, geçtiğimiz günlerde sözlendiği kemençesini, her zaman olduğu gibi İpek Yolu'nda da sahnede yanından ayırmadı.
 
BEN HİPERAKTİFİM, TANI DA KOYULMUŞ
 
 
İpek Açar ve Ekin Uzunlar, performanslar arasında bolca sohbet ettiler. Ekin Uzunlar, Karadeniz sıcaklığıyla program boyunca İpek Açar'a "İpek Abla" diye hitap etti. Uzunlar: "Ben hiperaktifim, tanı da koyulmuş. Evde de kuş gibiyim, müzikde de böyleyim" dedi. 
 
9 YAŞIMDA DAYIMIN ALDIĞI HEDİYEYLE TANIŞTIM KEMENÇEYLE
 
Ekin Uzunlar müziğe nasıl başladığını da anlattı: "9 yaşımda dayımın aldığı hediyeyle tanıştım kemençeyle. 35 liraya almış kemençemi. Hala duruyor ilk kemençem. 14 yaşımda ilk kez sahneye çıktım. Uzungöl'de restoranlarda, cafelerde çalıyordum" dedi.
 
 
KALE GİBİ BİR ANNEM VAR. İKİMİZİZ. KİMSEYE GÜVENME KİMSEYİ KIRMA DEDİ. 
 
Programın duygusal dakikalarında ise Ekin Uzunlar'ın ailesini anlattığı anlar vardı. Ekin Uzunlar: "Babamı küçük yaşta kaybettim, anneyle büyüdüm, ana kuzusuyum. Kale gibi bir annem var. İkimiziz. Kimseye güvenme, kimseyi kırma dedi. Herkes şarkı yapıp atıyor internete, oğlum sen niye yapıp atmıyorsun dedi. Benim işim iyi, 5 tane sanatçım var onlara çalıyorum dedim. Olur mu oğlum dedi, onun isteğiyle şarkımı yapıp YouTube'a attım" dedi. 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00