EKG DERNEĞİ ELAZIĞ`DA 15 TEMMUZ KAHRAMANI METİN DOĞAN`I VATANDAŞLARLA BULUŞTURDU GENÇLERLE

Elâzığ?da gençlerle Buluşan 15 Temmuz Kahramanı, Metin DOĞAN?dan Mektup var

11.05.2017 09:26:09 0
EKG DERNEĞİ ELAZIĞ`DA 15 TEMMUZ KAHRAMANI METİN DOĞAN`I VATANDAŞLARLA BULUŞTURDU GENÇLERLE

Elâzığ’da gençlerle Buluşan 15 Temmuz Kahramanı, Metin DOĞAN’dan Mektup var

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği’nin Elazığ Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde; 15 Temmuz’da darbe girişimi karşısında, önce vatan diyerek, nefsini feda noktasında gözünü kırpmayan kahramanlardan olan, İstanbul Atatürk Hava Limanında tankların önüne çıkan, onlara dur diyen, tankları durdurma yönünde, gözünü kırpmadan bedenini paletlerin altına atan, daha sonra kendisine bu an sorulduğunda, bugün olsa aynı şeyi yine, gözümü kırpmadan yaparım diyen, halen Tıp Öğrenciliğine devam eden Metin DOĞAN’ı, istikbalimizin teminatı olan gençleri, doğru modelle tanıştırmak, bizi biz kılan Milli ve Manevi değerlerimiz merkezinde bir sohbette, gençlere salt akademik öğrenmenin yetmeyeceği öngörüsüyle, yarına daha bir hazır olmanın temel kriterlerinin paylaşımına yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak faaliyetlerini “Nefse Değil, Nesle Hizmete Adanmış Bir Ömrü yaşama Mesuliyetleri” dahlinde gerçekleştirdikleri etkinlikte; beş ayrı Anadolu Lisesinden gelen Gençlerle Buluşturduğu, 15 Temmuz Kahramanlarından Metin DOĞAN’dan Mektup var. Metin DOĞAN, "Nefse Değil, Nesle Hizmet" Diyor...

 

NEFSE DEĞİL;  NESLE HİZMET

 

               15 Temmuz darbe girişiminde; ikbal beklentisi olmadan, rasyonel bir değerlendirmeyle; milli hassasiyet refleksini yaşaması, darbeye karşı tavır alması, muhalefet partisi olmasına rağmen, iktidar partisinin doğrularına, milli hassasiyet duygularıyla destek vererek, 21. Yüzyılın firavunlarının ezberini bozan isimdir: Devlet Bahçeli 

        Sn.  Devlet Bahçeli’nin; muhtemel ki, devlet istihbarat bilgilerine dayalı bildiği risk ve tehlikelerin, "İstikbal ve İstiklâl"  açısından önemli tehlikeler olduğu kanaatiyle harakete geçerek, kendi siyasi ikbalinin tartışır duruma düşebilme ihtimalini elinin tersiyle itip,  ülkücü hareketin içinde ikbal bekleyen muhaliflerin bir anda artma riskini görmesine rağmen , ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM; SONRA PARTİM VE BEN diyerek "siyah ve beyaz" kadar net bir tavır sergilemiş , NET bir liderdir Devlet Bahçeli. 

           21. Yüzyılın küresel eşkiyalarının tahrik ve tertibinde hedefe oturtulan  Türkiye'ye yönelik emperyalist oluşumların , bölücü fikir akımlarının  ülkeye, vatana, bayrağa, milli birlik ve beraberliğin bozulmasına yönelen, istiklalimize kast eden , dine karşı olup , milli ve manevi değerlere savaş açan tehdit ve tehlikeye karşı ; vatanın birliği, bağımsızlığı, milletin birliği, dirliği ekseninde dünün ve bugünün tehlikelerine karşı verilen mücadelenin adıdır Devlet Bahçeli.  

           Bir kaç ay önce referandumdaki maddeler mecliste tartışılırken vekiller arasında çıkan kavgada bir vekilin bacağının ısırılmasına kadar varan bir olaya karşı tepkisinde, insanlık hali, kendisini tutamayıp gülerken ağzını elleriyle kapatarak,  adap ve edebin adı olmuştur Devlet Bahçeli 

         

      Ülkü ocakları; mafya babalarının, ağır abilerin  başkanlıklarını yaptığı, çek ve senet tahsilâtlarının yapıldığı, ramazanda oruç tutmayanların dövüldüğü, kavgayı ve şiddeti destekleyen, NEFSE HİZMET eden kurumlar, dernekler olarak beynimize kazınmıştı.  

     3 gün önce Ülkü ocakları Malatya il Başkanı Emrah Yılan'la tanışınca; ülkü ocaklarıyla ilgili beynime kazınan olumsuz şeyler gitmiş ve NESLE HİZMET eden  ve toplumu kucaklayan bir anlayışa sahip kurumlar ve dernekler olarak beynime kazınmıştır.

        Emrah Yılan kardeşimin akademik kariyeri, sohbeti, üstün ahlâkî, mütevaziliği, zekâsı... tüm bunları üst üste koyup yaptığım analiz sonucu ülkü ocaklarının yeni yapılanmasında aldığı yolu paylaşmak istiyorum sizlerle: 

        Sokak kavgalarından sıyrılıp, gençlerin akademik açıdan kendilerini geliştirmelerinin önemi ve sosyal açıdan da kendini bütünsel geliştirmeye özen gösteren vizyon ilede fark yaratan bir bakış açısı yaratılmıştır. Milli meseleler karşısında da refleksini muhafaza eden; aksiyon yönüyle de gereği halinde icraya hazır olan bir gençliğin oluşum vizyonu çağın şartları bakımından en doğru bakış açısıyla bu vatansever yapılanmanın mimarıdır Dr. Devlet Bahçeli. 

       Tarih sizi ideal insan, ideal lider olarak anacaktır; Sayın Devlet Bahçeli.        Allah; bu millet için gücünüzü, ömrünüzü, şevkinizi artırsın.  ''Dedi.

     

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ELAZIĞ


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00