EGE KÜLSOY'UN 'SORUN BENDE'ŞARKISI YAYINDA...

Müzikseverlerden yoğun ilgi gören Ege Külsoy, yeni teklisi "Sorun Bende" ile müzik dünyamızda sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Magazin 20.06.2021 13:02:00 0
EGE KÜLSOY

Çıkış yaptığı "Aşk Dedikleri" adlı şarkısıyla müzik platformlarında ilk haftada yüzbinlerce kez dinlenen, milyonlarca takipçisi olan Editoryal listelere giren, müzikseverlerden yoğun ilgi gören Ege Külsoy, yeni teklisi "Sorun Bende" ile müzik dünyamızda sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Ege, yeni şarkısı hakkında düşüncelerini şu şekilde ifade ediyor; "Şarkı aslında anlamı bütün dünyada bilinen ve özellikle popüler kültürde sıkça kullanılan birinin sevgilisinden ayrılırken ki kullandığı "sorun sende değil, bende" deyişiyle bir nevi oyun oynuyor. Sorun Bende’nin oluşum süreci çok uzun sürmedi. Akustik gitarımı alıp kafamdakileri kağıda döktüğüm bir gündü, fakat rutinimin dışında, heyecan verici ve beklentilerimin yüksek olduğu bir şarkı oldu diyebilirim. Şarkının bana verdiği hava neşeli bir bahar gününü anımsatıyor gibi. Sözleri yazarken çok keyif aldım, her yeni şarkıda bu heyecanı yakalayamayabiliyor insan. Aranjörüm Barış Çetin ve yapımcım Güneş Bakırcıoğlu’yla Sorun Bende’nin üstüne konuştuğumuzda hepimizin şarkıda aynı duyguları yakaladığını görmem beni çok mutlu etti ve şarkıya olan inancımı pekiştirmiş oldu. Biz ekipçe inandığımız ve gerçekten severek yaptığımız içimize sinen şarkı ve klipleri sizlere sunuyoruz. Bizim için bu öncelikli olarak bir iş değil, bir eğlence ve sizlerle olan iletişim aracı, bu açıdan çok şanslıyız."

Ege Külsoy'un, söz ve müziği kendisine ait olan “Sorun Bende”nin düzenlemesi, mix ve masteringi Barış Çetin. tarafından yapıldı, şarkının vokal kayıdı ise Babajim stüdyolarında yapıldı.

"Sorun Bende" 18 Haziran'dan itibaren Esen Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarından müzikseverlerin beğenisine sunuluyor…

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00