E-Nüfus Sendikası:`Nüfus Müdürlüklerine 3000 Personel Alımı Yapılmalı`
E-Nufüs Sen Sendikası Genel Başkanı Ali Kart yaptğı yazılı basın açıklaması ile Nüfus Müdürlüğü Çalışanları canını dişine takarak hizmet verdiğini belirterek,``Büyükşehirlerin çoğunda personel eksiği ile hizmet vermekteyiz, bunu karşılamak adına 3000 per
E-Nufüs Sen Sendikası Genel Başkanı Ali Kart yaptğı yazılı basın açıklaması ile Nüfus Müdürlüğü Çalışanları canını dişine takarak hizmet verdiğini belirterek,''Büyükşehirlerin çoğunda personel eksiği ile hizmet vermekteyiz, bunu karşılamak adına 3000 personel talep ediyoruz.''Dedi.
E-Nufüs Sen Sendikası Genel Başkanı Ali Kart Basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
''Son günlerde Nüfus Müdürlüklerinde yaşanan aşırı yoğunluğun önüne geçmek adına sendika olarak açıklama yapma gereği duyuyoruz.
2017 yılında başlayan çipli kimlik dağıtımı 50 Milyon kişiye ulaşmıştır, bunun yanına değişimi bekleyen 32 Milyondan fazla çipli kimlik bulunmaktadır.
Bu yönden bakıldığında ‘Ocak ayında çipli kimlik dağıtımı bitecek şeklinde haberler kesinlikle Yalandır! Ayrıca
Vergi geleceği, ekleneceği kesinlikle Yalandır!
Halkımızdan şunu bilmesini istiyoruz Çipli Kimlik dağıtımı önümüzdeki yıllarda devam edecektir, Yeni kimlik çıkarana kadar ‘Ellerinde Bulunan Kimlik’ geçerlidir.
Kimlik çıkarmak isteyen vatandaşımız Alo 199 veya randevu@nvi.gov.tr adresinden randevu alıp, banka yâda ptt şubelerine 22,5 tl yatırdıktan sonra 1 adet biyometrik fotoğraf ile kurumumuza gelmeleri yeterlidir.
Nüfus Müdürlüğü Çalışanlarımız canını dişine takarak hizmet vermektedir.
Kurum yoğunluğunu gidermek adına Sendika olarak bazı önerilerimiz vardır.
Örneğin İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere özellikle Büyükşehirlerin çoğunda personel eksiği ile hizmet vermekteyiz, bunu karşılamak adına 3000 personel talep ediyoruz.
Emniyetten parmak izi verilerinin tamamının kurumumuza aktarımını bekliyoruz ‘Vatandaştan, ben daha önce Emniyette Parmak İzi vermiştim’ şeklinde şikâyetler almaktayız.
Bunun yanında olumlu yönde atılan adımlarda var, mesela yabancıların adres işlemlerinin Göç idaresine devredilmesi olumludur, Teşekkür ediyoruz.
Biz artık seçim dönemlerinde ve kimlik yoğunluğunda gündeme gelmek istemiyoruz.
Basın ve kamuoyuna saygılarımı sunuyor, Teşekkür ediyorum''Dedi
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN.
-
1
Aliağa’dan Midilli’ye Deniz Yolculuğu Başladı
-
2
HOLLANDA'DA “İKİ DİL, İKİ DÜNYA” PODCAST YARIŞMASI BAŞLADI
-
3
MTDF GENEL BAŞKANI ÖTER'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
-
4
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’den Ramazan Bayramı Mesajı
-
5
Başkan Şahin’den Ramazan Bayramı Mesajı
-
6
ŞEKER SAĞLIĞINIZI TEHDİT EDEBİLİR
-
7
Aliağa’da ‘6. Geleneksel At-Çek Balık Avı Festivali’ Coşkusu
-
8
Mardin Büyükşehir Belediyesinden Bayram Öncesi Mezarlıklarda Temizlik Çalışması
-
9
İZDO, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimleriyle Farkındalık Yaratıyor
-
10
ANKARA'DA EGO OTOBÜSLERİ VE METROLAR BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ
-
11
Şanlıurfa'da "Turizm Polisi" Rehberlik Hizmetiyle Turistlere Güven Veriyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% -0,01
-
EURO
51,32% -0,02
-
GRAM ALTIN
6703,39% 1,23
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00



