e-Nüfus Sen ;?Nüfus Çalışanlarının haklarını ne zaman savunacaksınız?

e-Nüfus Sen Sendikası Yönetim Kurulu yazılı açıklama yaparak, kamuoyu Nüfus Hizmetleri Kanunu gündemdeyken, TBMM?de Nüfus Hizmetleri Kanunu görüşülürken, 8500 üyenin çoğunluğunu bünyesinde barındıran iki sendikaya sormak lazım; Bu dönemde bile Nüfus Memu

23.10.2017 00:44:20 0
e-Nüfus Sen ;?Nüfus Çalışanlarının haklarını ne zaman savunacaksınız?

e-Nüfus Sen Sendikası Yönetim Kurulu yazılı açıklama yaparak, kamuoyu Nüfus Hizmetleri Kanunu gündemdeyken, TBMM’de Nüfus Hizmetleri Kanunu  görüşülürken, 8500 üyenin çoğunluğunu bünyesinde barındıran iki sendikaya sormak lazım; Bu dönemde bile Nüfus Memurlarının haklarını savunmadıysanız, Peki ne zaman savunacaksınız! ’Diye Tepki gösterildi.

 

e-Nüfus Sen Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada:

 

''Mecliste Nüfus Hizmetleri Kanunu ile ilgili 39 madde görüşüldü. Nüfus Çalışanlarını ilgilendiren onlarca madde var lakin, kimse Nüfus Çalışanları ne istiyor diye sormuyor. Tartışmalar 6. Madde etrafında dönüp durdu.
Sanki bu kanun Nüfus Çalışanlarının ilgilendirmiyormuş gibi , bu yükleri üzerine alan personellerin istekleri göz ardı edildi.


1 aydan buyana kamuoyu Nüfus Hizmetleri Kanunu gündemdeyken, binlerce nüfus memuru üyesi olan mevcut sendikalardan ne bir etkinlik, ne de haber değeri taşıyan bir açıklama yapılmadı.
8500 üyenin çoğunluğunu bünyesinde barındıran iki sendikaya sormak lazım; Bu dönemde bile Nüfus Memurlarının haklarını savunmadıysanız, Peki ne zaman savunacaksınız!


Nüfus Memurları olarak durumumuz ise : Şikayet edenlerin tavırları klavyede  sözden aktiviteye geçemiyor, birlik ve beraberliğimiz maalesef bulunmuyor, bir şey değişmez ümitsizliği hat safhada,
Şimdi herkes biraz düşünsün , dün bizlere sahip çıkan yoktu, bu gün de  yok  ya yarın!
Bizler bu gidişatı aylar öncesinden gören, bir  elin parmağını geçmeyecek  sayıda,  idealleri yönünde inanmış kişiler olarak,


 Nüfus Çalışanlarının haklarını Ülke gündemine taşımak , kamuoyu oluşturmak ve Nüfus Çalışanlarını tek çatı altında toplamak adına 15.03.2016 tarihinde e-NÜFUS SENDİKASINI kurduk. Az sayıda olmamıza karşın bir yılı aşkın bir süredir var gücümüzle koşturup Nüfus Çalışanlarının sesini duyurmaya çalışıyor, inanarak mücadele ediyoruz.


Gelecek yeni yükler karşısında bu yaşananlardan ders alıp,   Nüfus Ailesini, e-NÜFUS SEN çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.
Taktir ve karar siz değerli Nüfus Çalışanı ailesinindir’’Denildi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 

 

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00