DÜNYANIN VE TÜRKİYENİN İLK ASTROLOJİ FESTİVALİ;?ASTROFUN FEST?

Türkiye?den ve dünyadan astrolojinin yıldızlar takımını oluşturan ünlü astrologların ve eğitim kurumlarının, 3 gün süresince tek bir çatı altında buluştuğunu düşünün! Astroloji ile ilgili her türlü bilginin, seminerlerin, workshopların, söyleşilerin, eğle

8.11.2016 10:46:01 0
DÜNYANIN VE TÜRKİYENİN İLK ASTROLOJİ FESTİVALİ;?ASTROFUN FEST?

 

Türkiye’den ve dünyadan astrolojinin yıldızlar takımını oluşturan ünlü astrologların ve eğitim kurumlarının, 3 gün süresince tek bir çatı altında buluştuğunu düşünün! Astroloji ile ilgili her türlü bilginin, seminerlerin, workshopların, söyleşilerin, eğlenceli Astro Müze ve Astro Kütüphane’nin tek bir merkezde toplandığını hayal edin, şimdi de! AstroFun Fest, tüm bunları gerçeğe dönüştüren bir festival projesi!

 

BİLETLER TIXBOX’TA

Astrolojiye ilgi duyan herkesin ücretsiz girebileceği festivalde; ilgi çekici seminerler, günlük ve 3 günlük özel workshoplar ve yüz yüze astroloji seansları gibi verilen özel hizmetlerin bilet satışları ise Tixbox (www.tixbox.com.tr ve Uniq’teki Tixbox gişeleri) üzerinden yapılıyor.

 

BAŞROLDE YILDIZLAR VAR

Asude Argun, Aleksandar Imsiragic Binnur Zaimler, Devrim Dölen, Devrim Yılmazer, Dinçer Güner, Filiz Özkol, Hakan Kırkoğlu, Hande Kazanova, Lea Imsiragic, Nadiya Shah, Öner Döşer, Yasemin Boran gibi astrolojinin öne çıkan isimleri, Astroloji Festivali’nde buluşuyor! Başrolde ise yıldızlar var. Yıldızlar fısıldayacak, astrologlar anlatacak...

 

BU FESTİVALİN YILDIZI ÇOK PARLAK

İlişkiler Astrolojisi’nden Kariyer Astrolojisi’ne, Finans ve Politik Astroloji’den Karmik Astroloji’ye birçok astroloji uzmanlığının sunulduğu yepyeni ve benzersiz festivalin konu başlıklarında neler mi var?

Astroloji ile doğru şehirde yaşamak mümkün...

Sevdiğiniz insanı burcuna göre nasıl etkilersiniz?

Dünyayı ve Türkiye’yi bekleyen sürpriz gelişmeler...

Karmik Astroloji, Enerji Astrolojisi...

2017’de burçları bekleyen konular...

Çocuklarda kariyer planlaması...

Venüs’ün rehberliğinde şifalanmak...Venüs tılsımı nedir?

...Ve daha bir çok çarpıcı sorunun yanıtını Astro Fun Fest’te bulabilirsiniz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00