DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ`NDE MİROĞLUNDAN OĞLU ZERDEŞT`E DUYGU DOLU SATIRLAR

2 Aralık Dünya Engelleiler Günü`nde Oğlu`da Engelli Olan Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu Oğlu Zerdeşt`e duygu dolu satırlarla seslendi.

3.12.2017 11:01:37 0
DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ`NDE MİROĞLUNDAN OĞLU ZERDEŞT`E DUYGU DOLU SATIRLAR

2 Aralık Dünya Engelleiler Günü'nde Oğlu'da Engelli Olan Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu Oğlu Zerdeşt'e duygu dolu satırlarla seslendi.

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu tarafından yazılan ve duygu dolu satırların yer aldığı  yazıyı sunuyoruz.İşte O duygu dolu satırları yer aldığı ve Sosyal Medya hesabından yayınladığı Mektup;

 

''Sevgili Zerdeşt,

pırıl pırıl, güneşli bir Mardin sabahına sensiz ve ikimizin mucizevi meleği Canansız, birde sınırötesinde, belki Ortadoğu halklarının barışına katkısı olur diye haber kovalayan Hiwasız uyanmanın hüznü içindeyim.
Hiç büyümeyen bebeğim benim. 
En zor ve haftalar , aylar süren hastane süreçlerinde bile, bizi umutlandıran bakışların geliyor aklıma.
Umutlu ve cesaret dolu bakışların.
O bakışlarını ve hayata umutla bakan yüz ifadesini, dilim döner ve becerebilirsem eğer bugün Mardin'de engelliler için düzenlenen kardeşlerine anlatacağım, söz. 
Devam eden tedavin olmasa ne güzel olurdu, takım elbiseni giyip aramızda olman.
Ne güzel olurdu, Mehtap Demir hocamızın senin için ve arkadaşların, kardeşlerin, ablaların için söyleyeceği türküleri hep beraber dinlemek.
Yüreğimiz, kalbimiz seninle o hastane odasında olacak. 
Sen ama, sen de bizi h bu sabah ve bütün gün bebeğim, acıların bitmesi, derde deva çarelerde Türkiye'nin ortaklaşması, engellerin dünyasındaki kara bulutların yok olması ve her gün yaşanan hüznün dağılıp gitmesi için, söylenecek türkülere ve sözlere kulak ver bebeğim, canım birtanem..
Haberin olsun, Mardin'de bugün söylenecek türkülerden biri, senin bir zamanlar, Ankara Mogan gölünün kıyısında, bir aile gazinosunda, ve hemen her hafta, kibar bir hanım sanatçının, sırf sen seviyorsun diye bir kaç defa üst üste söylediği, 'Etek Sarı Sen Etekten Sarısın' türküsü olacak.
Bu türküyü duy, hüznü bırak, içini umutla doldur ve benim için sevgili Zerdeşt annenin ellerini sımsıkı sar ve benim için ikimizin canı Canan'ın güzelim yanaklarına bir öpücük kondur.
Engelliler günün kutlu olsun yavrum,
Unutma Atalarımızın söylediği gibi, 
'xwede yeke deri hazar' yani Allah birdir ama hayata açılan binlerce kapı var, biri kapanır biri açılır..
Sevgi ve umutla kal oğlum!''

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

ÖZEL HABER


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04