DÜNDAR:BİR GÜN TERÖR, TERÖRÜ YAPANI DA YAKACAKTIR

Terör örgütünün hain saldırılarını şiddetle kınadıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Derik İlçe Kaymakamlığımıza yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınayarak``,Bir Gün Terör,Terörü yapanı da yakacak``Dedi.

Mardin 11.11.2016 13:19:46 0
DÜNDAR:BİR GÜN TERÖR, TERÖRÜ YAPANI DA YAKACAKTIR

Terör örgütünün hain saldırılarını şiddetle kınadıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali  Dündar, Derik İlçe Kaymakamlığımıza yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınayarak'',Bir Gün Terör,Terörü yapanı da yakacak''Dedi.

 

Mardin'in Derik Kaymakamlığına teröristler tarafından el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, İlk müdahalesi Mardin’de yapıldıktan sonra sevk edildiği Gaziantep Ersin Aslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

 

Konuya ilişkin bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, açıklamalarında;

 

“Şehit Muhammed Fatih Safitürk’ün babasının dediği gibi ‘vatan, uğruna şehit olan varsa vatandır’. Biz düşmanları et ve tırnağımızla bu topraklardan attık. Çok şehitler verdik. Vatan uğruna neyimiz varsa hepsini çekinmeden verdik. Şimdi de bir avuç dışarıdan yönetilen çapulcu bölgemizi iç karışıklığa, huzurumuzu bozmaya kalkışıyor. Ne devletimiz ne de yüce milletimiz buna asla izin vermeyecektir”.

 

Terör örgütünün hain saldırılarını şiddetle kınadıklarını dile getiren Dündar, “Derik İlçe Kaymakamlığımıza yönelik yapılan bu saldırının hiçbir izahı, açıklaması yoktur. İnsanların canlarına kastederek geride gözü yaşlı ana, baba,  eş, dost bırakarak yapılan saldırılar tam manasıyla hainliktir. Halkımız bu odaklara gereken cevabı elbette verecektir, veriyor da. Terörü yapan, teröre destek veren kim olursa olsun bilsin ki bir gün kendilerini de yakacaktır”.

 

Dündar, “Acılı aileye, acılı milletimize başsağlığı diliyorum. Ne olursa olsun yanlarındayız. Dertlerini kederlerini tüm teşkilat olarak paylaşıyoruz. Şehidimizin mekânı cennet olsun”.Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER;MEMET GÖKBALIK


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82