DUHOK VALİSİNDEN TÜRK İŞ ADAMLARINA YAKIN İLGİ

TISİAD Heyeti DUHOK Valisi Farhad Ameen ATRUSHI`yi ziyaret etti. Duhok Valisi Ameen`i ziyaret eden Heyet`te TISİAD Genel Başkanı Nevaf KILIÇ , TISİAD Genel Başkan Yardımcısı Ve Antalya Il Temsilcisi Hikmet Kenan YOZGATLI ve üye Fırat PAK katıldı.

1.03.2017 18:15:32 0
DUHOK VALİSİNDEN TÜRK İŞ ADAMLARINA YAKIN İLGİ

TISİAD Heyeti  DUHOK Valisi   Farhad Ameen ATRUSHI'yi  ziyaret etti.   Duhok Valisi Ameen'i ziyaret eden Heyet'te  TISİAD Genel Başkanı Nevaf KILIÇ , TISİAD Genel Başkan Yardımcısı Ve Antalya Il Temsilcisi Hikmet Kenan YOZGATLI ve üye Fırat PAK katıldı.

 

            

TİSİAD  Genel Başkanı Nevaf KILIÇ; Vali Ameen'e hitaben yaptığı konuşmada ‘’ her zaman güler yüzlü sıcak ve samimi yaklaşımı ile gönüllere taht kuran Muhterem DUHOK VALİSİ,  sizi 21 Nisan 2017 tarihinde Mersin de yapılacak olan ‘’  Iraka İhracat Yapan ila Türkiye’den İthalat   Yapan Rekortmenler’’ törenine teşrifinizi bekliyoruz.''DiyerekVali Ameen'i Mersin'e davet etti.

 

TISIAD  Genel Başkanı Kılıç,Vali Ameen'e hitaben Bu vesile tespit ettiğimiz bazı sorunlar ve çözüm önerilerimizi de sunmak isterim.  Bunlarda ‘’ Zaho İbrahim Halil’de alınan  gümrük vergilerinin düşürülmesi. Bağdat’ta alınan 2. Verginin kaldırılması’’dır.

 

DUHOK VALİSİ KARDEŞİMİZ TÜRK YATIRIMCILARI DUHOKA BEKLİYORUZ.

DUHOK VALİSİ Farhad Ameen ATRUSHI ; Bugünlerde  Musul valiliğinede baktığım için ileride de iş yoğunluğumuz ve Acil işlerimizin olacağı da malumdur. Ancak, İnşallah notumu aldım.mani bir durum olmazsa Mersin’deki etkinliğinize katılmayı düşünüyorum.

Bahsettiğiniz sorunları üst makamlara ileteceğim.

Bu noktada, Duhok güvenlik yönünden Can ,Mal ve Ticaret yapma yönünden en emniyetli asayişi düzgün yerlerimizdendir. Yatırımcı mevzuatımız çok zor değildir. Arapça Yatırımcı kılavuzunu sizlere vereceğiz. başta Musul olmak üzere  Her türlü imar ve inşaya ihtiyacı olan  bölgelere en yakın yer DUHOK’tur. Burada yapılacak yatırımlar çok isabetli çok stratejik olacaktır.bu yüzden Türk Yatırımcı Kardeşlerimizi DUHOK’a bekliyoruz.

 

Önerdiğiniz Kardeş Şehir taleplerinden Adana ve Mersin olması tercihimizdir.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-DUHOK

 


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07