DR. ENGİN ŞAHİN: ?BU ACININ TARİFİ YOK!?

Mersin İdmanyurdu eski Yöneticisi ve Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Engin Şahin, kalp krizi sonucu vefat eden Mersin İdmanyurdu sevdalısı Muzaffer Ayten için başsağlığı mesajı yayınladı. Dr.Şahin, ?Çok değerli bir dostumu kaybe

22.05.2016 12:50:52 0
DR. ENGİN ŞAHİN: ?BU ACININ TARİFİ YOK!?

Mersin İdmanyurdu eski Yöneticisi ve Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Engin Şahin, kalp krizi sonucu vefat eden Mersin İdmanyurdu sevdalısı Muzaffer Ayten için başsağlığı mesajı yayınladı.

Dr.Şahin, “Çok değerli bir dostumu kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyorum. Allah gani gani rahmet eylesin” dedi.

Mersin İdmanyurdu camiasında Muzaffer Ayten acısı yaşanıyor. Halı sahada maç yaparken kalp krizi geçirerek hayata veda eden 44 yaşındaki Muzaffer Ayten’in ani vefatının ardından taziye mesajı yayınlayan Mersin İdmanyurdu eski Yöneticisi ve Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Engin Şahin, üzüntülerini dile getirirken, Ayten’in dost ve yakınlarına da başsağlığı diledi.

Muzaffer Ayten ile uzun yıllardır tanışıklığı olduğunu ifade eden Dr. Engin Şahin, “Öyle bir insandı ki, Muzaffer kardeşimi sevmeyen yok desem abartmış olmam. Bu kadar cana yakın, dostları için her türlü fedakarlığı yapan, eşi bulunmaz insanlardandı. Allah rahmet eylesin” dedi.

Muzaffer Ayten’in aynı zamanda Mersin İdmanyurdu sevdalısı olduğunu ifade eden Dr. Engin Şahin, “Mersin İdmanyurdu aşkıyla dolu bir kardeşimdi. Tam bir Mersin İdmanyurdu sevdalısıydı. Çok değerli bir dostumu kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyorum. Mersin İdmanyurdu, çok değerli bir evladını, bir sevdalısını kaybetmiştir. Acımız büyük. Mersinimizin başı sağ olsun. Değerli dostum, kardeşim Muzaffer Ayten’e Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Sevenlerine ve ailesine de Cenab-ı Allah sabırlar ihsan eylesin. Mekanın cennet olsun Muzaffer kardeşim” diye konuştu.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88