Doğum Sonrası Korse

Kadınların doğum sonrasında en sık şikayet ettikleri konu göbek bölgelerindeki sarkmalardır. Bu sarkmaları yok etmek için birçok seçenek denerler

Tanıtım Yazısı 30.12.2020 16:37:00 0
Doğum Sonrası Korse

Doğum Sonrası Korse

 

Kadınların doğum sonrasında en sık şikayet ettikleri konu göbek bölgelerindeki sarkmalardır. Bu sarkmaları yok etmek için birçok seçenek denerler. Ancak hiçbir seçenek doğum sonrası korse kullanımı kadar yararlı değildir. Göbek kısmını sıkılaştırmayı sağlayan bu korseler aynı zamanda zayıf gösteren etkiye de sahiptir. Kadın vücudunu saran bu korseleri satın alırken ise dikkat edilmesi gereken detaylar bulunur. Bu detaylardan biri korsenin büyüklüğüdür. Korseler kullanılan beden ölçüsünün bir beden küçüğü olacak şekilde tercih edilse de doğum sonrası korse alınırken normal beden ölçüsüne uygun olarak alınmalıdır.

 

Ciltte Kızarıklık Yapmayan Doğum Sonrası Korse

 

Doğumdan sonra kullanmak için korse satın alınırken dikkat edilmesi gereken etmenlerden biri de korsenin kalitesidir. Kalitesiz bir korsenin sarkma ve kırışıklara hiçbir etkisi olmayacağı gibi zaten doğum yapma nedeniyle hassaslaşmış olan cilt yüzeyine zarar verecektir. Bu zarar bazen kızarıklık bazen ise yara olma şeklinde kendini gösterebilir. Bu bakımdan korse alırken dikkat etmek önem taşır. Doğum sonrası korse ihtiyaçlarınız için https://www.nilicgiyim.com/kategori/korseler linkini inceleyebilirsiniz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-TANITIM YAZISI

 

 


Anahtar Kelimeler: Doğum Sonrası Korse
18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00