Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği’nden Başkan Zeydan Karalar’a ziyaret

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Adana Şubesi Yönetimi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti.

Yaşam 10.09.2020 18:43:00 0
Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği’nden Başkan Zeydan Karalar’a ziyaret

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Adana Şubesi Yönetimi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği 23 İl’den Sorumlu Bölge Başkanı ve aynı zamanda Arslan Güney Doğu Gazetecilik, Kağıtçılık, Matbaacılık A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve İlkhaber, Güney Hakimiyet ve İlkses Gazeteleri’nin sahibi Halil Arslan, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Adana İl Başkanı Hüseyin TALAY, Başkan Vekili Kocavezir Mahalle Muhtarı Fahrettin Erol, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Altunkaynak, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Merve Sökmen, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Karasoku Mahalle Muhtarı Levent Özköymen, Engellilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Fethullah Kaygun, Esnaflardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Ay, Hukuk İşler Sorumlusu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Başaranoğlu, Çukurova Ampute Spor Kulübü Başkanı İsmail Metin hazır bulundu.

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği 23 İl’den Sorumlu Bölge Başkanı Halil Arslan ve  İl Başkanı Hüseyin TALAY, dernekleri hakkında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a bilgiler verdi. 

Dernek projelerinden bahseden Başkan TALAY, “Derneğimizin adı Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği ama üyelerimiz Türkiye’nin her yerinden ve hitabetimiz de bu yöndedir. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’miz için çalışmak, kültür ve sanat için projeler geliştirmektir.”dedi.


Dernek yönetiminin oluşmasıyla ilk icraatlarının vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtmak olduğunun altını çizen TALAY, “Türk bayraklarımızı dağıttık. Aşure programı yaptık. Vatandaşlarımıza yemek dağıtımlarını gerçekleştirdik. Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Kurum ve kuruluşlara ziyaretlerimiz sürüyor. Onlar da bizleri ziyaret ediyorlar. Bugünde sizi ziyaret ederek derneğimizi tanıtmak istedik. Sizlere başarılar diliyoruz” diye konuştu. 

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karalar, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği 23 İl’den Sorumlu Bölge Başkanı Halil Arslan,  İl Başkanı TALAY ve dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. 


Hoş sohbetlerin yaşandığı ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00