DOĞU VE GÜNEYDOĞU KÜLTÜR SANAT DERNEĞİ ADANA İL YÖNETİMİNDEN ADANA İL EMNİYET MÜDÜRÜ DOĞAN İNCİ'YE ZİYARET

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Adana İl Şubesi Yönetimi, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi makamında ziyaret etti.

Güneydoğu Bölge Haberleri 8.09.2020 15:19:00 0
DOĞU VE GÜNEYDOĞU KÜLTÜR SANAT DERNEĞİ ADANA İL YÖNETİMİNDEN  ADANA İL EMNİYET MÜDÜRÜ DOĞAN İNCİ

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Adana İl Şubesi Yönetimi, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Başkan Vekili, Kocavezir Mahalle Muhtarı Fahrettin Erol, Eğitim'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Merve Sökmen ve İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Altunkaynak hazır bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Hüseyin Talay ve yönetim kurulu, derneğin projelerini ve amaçlarını Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye arz ederken, Başkan Hüseyin Talay, “Derneğimizin adı Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği ama üyelerimiz Türkiye’nin her yerinden ve hitabetimiz de bu yöndedir. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’miz için çalışmak, kültür ve sanat için projeler geliştirmektir.”dedi.

POLİS TEŞKİLATINA ŞÜKRANLARINI SUNDU

Dernek yönetiminin oluşmasıyla ilk icraatlarının vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtmak olduğunun altını çizen Hüseyin Talay ,  “Türk bayraklarımızı dağıttık. Aşure programı yaptık. Vatandaşlarımıza yemek dağıtımlarını gerçekleştirdik. Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Türk Polis Teşkilatımızın ülkemizde ki önemini biliyoruz. Gece gündüz demeden mesai kavramı gözetmek sizin kentlerin huzur ve güvenliğini sağladıkları için teşekkürlerimi ve şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

İNCİ BAŞARILAR DİLEDİ

 Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’de ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnci, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Adana İl Başkanı Hüseyin Talay ve Dernek Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Hoş sohbetlerin yaşandığı ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19