DOĞU VE GÜNEYDOĞU KÜLTÜR DERNEĞİNDEN AKSU`YA TEBRİK ZİYARETİ

Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneğinden Vakıfbank yönetim kurulu başkanlığına getirilen eski İçişleri Bakanlarından Abdülkadir Aksu?yu tebrik ziyareti.

14.09.2019 11:20:14 0
DOĞU VE GÜNEYDOĞU KÜLTÜR DERNEĞİNDEN AKSU`YA TEBRİK ZİYARETİ

Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneğinden Vakıfbank yönetim kurulu başkanlığına getirilen eski İçişleri Bakanlarından Abdülkadir Aksu’yu tebrik ziyareti.

 

İstanbulda faaliyet yürüten  Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur başkanlığındaki Yönetim Kurulu  üyelerinden oluşan heyet Ankara'ya gelerek, Vakıfbank yönetim kurulu başkanlığına  atanan, eski İçişleri Bakanlarından Abdülkadir Aksu’ya makamında ziyaret gerçekleştirdi.Kalabalık bir heyet ile ziyareti gerçekleştiren Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Aksu'yu  yeni görevinden dolayı tebrik ederek ahayırlı olsun dilejklerini iletti.

 

Ziyaret sırasında  Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur  ve Yönetim Kurulu üyeleri,Abdulkadir Aksu'ya Dernek çalışmalarına sunduğu katkılardan dolayı ''Onur Belgesi'' sundu.

 

Ziyaret sırasında  Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur  ziyaret  dolayısıyla Artuklu  Haber'e yaptığı açıklamada  ;''Vakıf Bank Yönetim Kurulu Başkanı olarak olarak atanan Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi, Eski İçişleri Bakanı Sayın Abdulkadir Aksu beyefendiye yeni görevlerinde başarılar ve muvaffakıyetler diliyoruz. Aksu'nun ziyaretimiz sırasında bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakasından Dolayı Sayın Bakanımıza Çok Teşekkür Ederiz” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00