DOĞAN BEKİN;``YABANCI KONUKLARIN 1.OLAĞAN BÜYÜK KONGREMİZE KATILIMI ENGELLENİYOR!``

1.Olağan Büyük Kongresini yapmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisinde Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin yaptığı yazılı açıklama ile ``Yurt dışından kongremize katılım konusunda büyük teveccüh gösteren önemli siyasiler ne yazık ki vize konusunda büyük e

12.11.2019 07:57:49 0
DOĞAN BEKİN;``YABANCI KONUKLARIN 1.OLAĞAN BÜYÜK  KONGREMİZE KATILIMI ENGELLENİYOR!``

1.Olağan Büyük Kongresini yapmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisinde Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin yaptığı yazılı açıklama ile ''Yurt dışından kongremize katılım konusunda büyük teveccüh gösteren önemli siyasiler ne yazık ki vize konusunda büyük engellerle karşı karşıya bırakılmaktadırlar.''dedi.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

''Yurt dışından kongremize katılım konusunda büyük teveccüh gösteren önemli siyasiler ne yazık ki vize konusunda büyük engellerle karşı karşıya bırakılmaktadırlar.


Kongremize katılma arzusunda olan yabancı konuklar,ellerindeki Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Büyük Kongre davet mektupları ve resmi yazışmalar olduğu halde vize işlemlerini kongre sonrasına denk gelecek şekilde tarihlendirmeye çalışan ve misafirlerin kongreye katılımlarını engellemek için her türlü olumsuz adımı atan yurt dışındaki büyükelçiliklerimizin bu olumsuz tutumları dikkatlerden kaçmamaktadır.


Son olarak Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongresi’ne Finlandiya’dan katılım sağlayacak heyetin vize işlemlerinin de benzer şekilde kongre sonrasına denk gelecek şekilde düzenlenmeye çalışılması her türlü izahattan varestedir.''

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,66% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2401,09% -1,38
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72