DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. ERBAŞ, HACI İSMAİL KAYA CAMİSİNDE GENÇLERLE SABAH NAMAZINA KATILDI

Mardin İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ?Diyanet İşleri Başkanı Gençler ile Sabah Namazında Buluşuyor? etkinliğine, Sabah namazında Mardin Artuklu Hacı İsmail Kaya Camisinde, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ?ın katılımıyla gerçekleşti.

7.12.2018 12:22:15 0
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. ERBAŞ, HACI İSMAİL KAYA CAMİSİNDE GENÇLERLE SABAH NAMAZINA KATILDI


Mardin İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Diyanet İşleri Başkanı  Gençler ile Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliğine, Sabah namazında Mardin Artuklu Hacı İsmail Kaya Camisinde, Diyanet İşleri Başkanı  Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın katılımıyla gerçekleşti.

 

Diyanet İşleri Başkanı  Prof. Dr. Ali ERBAŞ sabah Namazı Buluşması için geldiği Artuklu Hacı İsmail Kaya Camisi avlusunda ,mardin Valisi Mustafa Yaman,Mardin İl Müftüsü İsmail Çiçek,Mardin il Emniyet Müdürü Hasan Onar ve Hacı İsmail Kaya ve Nedim Kaya ile kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

 

Komşu İl Müftülerininde katıldığı programa, Şanlıurfa İli Müftü Vekili Hüseyin ORTAÇ'ın  dakatıldığı sabah namazı  etkinliğinde  Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, gençlere ve cemaate vaaz verdi Erbaş “ Gençlerle, çocuklarla camide buluşma, Hz. Muhammed efendimizin ruhaniyetini memnun eder, rabbimizi memnun eder.” Dedi.

Kur’anı kerimden ayetler okuyan ve hadislerden örnekler veren Diyanet işleri Başkanı Erbaş, adalet ile hükmedenlerin, neşeyi, mutluluğu ortaya koyan ve rabbine ibadet eden, rabbine erişen gençlerin, değerinin Allah katında farklı bir yere sahip olduğunu söyledi.

 

3 Bin kişinin katıldığı sabah namazına ilgi çok yoğun oldu.Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Diyanet İşleri Başkanı  Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın imametinde kılınan sabah namazı ile devam etti. Daha sonrasında ise  tesbihat, vaaz ve cemaate yapılan ikramlarla  ile son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00