DİKMEN POLİSEVİNE ROKETLİ SALDIRI!

Ankara Dikmen Caddesi üzerinde bulunan polisevine roketatarlı saldırı düzenlendi.

Gündem 20.09.2013 00:49:55 0
DİKMEN POLİSEVİNE ROKETLİ  SALDIRI!

Ankara`da Dikmen Caddesi üzerinde bulunan polisevine roketatarlı saldırıda bulunuldu.Kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından Dikmen Caddesi üzerinde Bulunan Polis Moralevi`ne roketatarlı saldırıda bulunuldu.

Emniyet Genel Müdürlüğünün Dikmen`deki polisevine, roketli saldırı düzenlendi,Kimliği meçhul şahıslar tarafından gerçekleştirilen Roketatarlı saldırıda  binada hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Dikmen`deki polisevine roketli saldırı gerçekleştirildi. İlk belirlemelere göre ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, binada hasar oluştu.

Bölgeye çok sayıda polis ekibinin yanı sıra ambulans ve itfaiye sevk edildi.Bu arada olay yerinin yakınlarında patlamamış halde bir roketin bulunması üzerine bomba ihma ekipleri de  çalışmaya başladı.

Olay yerinde çok sayıda emniyet güçleri sevkedildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü`nün hemen arkasında bulunan polisevine yönelik saldırıda, bina hafif şekilde hasar gördü.  Emniyet Genel Müdürlüğü`nün bahçesine yakın bir yere ikinci bir saldırı gerçekleşti.

Saldırının, Çetin Emeç Bulvarı üzerindeki bir noktadan düzenlendiği belirtiliyor.

Saldırı sırasında telaşa kapılan saldırganlar, sözkonusu noktada mühimmat bırakarak kaçtı.

Mühimmatın etkisiz hale getirilmesi için bomba imha ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.Yetkililer, olay yerinde incelemelerde bulunurken, geniş güvenlik önlemleri alındı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, iki kişi oldukları belirtilen saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.İçişleri Bakanı Muammer Güler, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay ile olay yerinde incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

İçişleri Bakanı Güler, Dikmen`deki polisevinin duvarına iki roketatar mermisi isabet ettiğini, olayda ölü ya da yaralı olmadığını, saldırının gerçekleştirildiği yerde bir roketatar ile patlamamış bir mühimmat ve yasa dışı örgüte ait bez parçası bulunduğunu bildirdi.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay  olay yerinde incelemelerde bulundu.Ankara`daki tüm polis karakollarında güvenlik tedbirlerini arttırdı. Polise, çelik yelek giymesi talimatı verildiği belirtildi. 

.


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04