DİKMEN CADDESİN`DE ,FUHUŞ İSYANI!

Ankara'nın Kalbi olan Çankaya ilçesinde bulunan Dikmen Caddesi'nde adeta mesaiye çıkar gibi günün belirli, saatlerinde müşteri bekleyen hayat kadınları, Çevre Sakinlerini çileden çıkarıyor

Gündem 29.07.2013 02:05:14 0
DİKMEN CADDESİN`DE ,FUHUŞ İSYANI!

Ankara’nın Kalbi olan Çankaya ilçesinde bulunan Dikmen Caddesi’nde adeta mesaiye çıkar gibi günün belirli, saatlerinde müşteri bekleyen hayat kadınları, Çevre Sakinlerini çileden çıkarıyor. Artık dışarıya dahi çıkmaya utandıklarını söyleyen bölge sakinleri, polisle şikâyette bulunduklarını ancak sanki sıradan bir meseleden bahsediyormuşuz gibi konuya lakayt kaldıklarını ifade ettiler. Güpe gündüz Cadde ortasına geçerek arabaların önünde dans ederek müşteri çekmeye çalışan ve yaşları 18-19 civarında olan 2 Hayat kadının fütursuz davranışları çevrede oturan çevre sakinlerini hem tedirgin hem de rahatsız ediyor.

Gezi eylemlerine günlerdir sahne olan Dikmen Caddesi,Eylemlerin sona ermesinden hemen sonra mantar biter gibi ortaya çıkan ve Ramazan ayı süresince,Dikmen caddesi Bankalar caddesi civarını mesken tutan  2 hayat kadını çevre sakinlerinin yoğun şikayetine neden oluyor.

Ceza Kesip Bırakıyorlar, Zina Devam Ediyor
Polislerin fahişelere ceza kesip bıraktıklarını söyleyen  vatandaşlar. "Ceza kesip serbest bırakıyorlar onlarda aynı şekilde devam ediyorlar.İsminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş. Şikâyet ediyoruz ;ama polisler ciddi bir girişimde bulunmuyorlar. Karakola götürüyoruz, günde dört beş defa götürüyoruz diyorlar, ama ufak tefek cezalarla serbest bırakılıyorlar. Bize, kaymakamlığa gitmemizi söylüyorlar ama kaymakamlıkta bir şey yapmıyor. Bundan son derece sıkıldık, son derece şikâyetçi olduk ama ilgilenen olmadı. Burada yapılan olaydan son derece rahatsız oluyoruz. " şeklinde konuştu.

"Ailemizle, Çoluk Çocuğumuzla Bir Yere Çıkamaz Olduk"
Ailemizle dışarı çıkamaz olduk diyen  vatandaş  son olarak şunları söyledi. "Ailemizle, çoluk çocuğumuzla bir yere çıkamaz olduk, doğal ortamlara gidemez olduk. Sağımız mahalle, solumuz mahalle, Çevrede Eczaneler,Sağlık kuruluşu,Marketler, işyerleri var. Buradan geçen arabalara  el ve kol işaretleri ile davet edip ,hiç utanmadan, sıkılmadan hayâsızca zinaya çağırıyorlar. Biz bundan son derece şikâyetçiyiz. Bu hayâsızlar gün içerisinde hep buralardalar, bunlarda utanma, arlanma yok. Buradan yetkililere sesleniyoruz lütfen bu işi biran önce bitirsinler ve pislikleri temizlesinler." İfadelerini kullandı.

Ben Kaymakamlığa Gideceksem O Zaman Polisin Görevi Ne?
Durumu polislere ilettiğini ve kendisiyle ilgilenmeyip kaymakamlığa yönlendirdiklerini söyleyen vatandaş şöyle devam etti."Biraz önce 3 - 4 polis aracı gördük ve onlara durumu anlattık, bizim dikkatimizi çeken en önemli şey onların pis pis sırıtmaları oldu. Gidin kaymakamlığa söyleyin dediler. Anlamadığım, ben kaymakamlığa gideceksem o zaman polisin görevi ne?"

Bu işin kökten çözülmesi gerektiğini vurgulayan vatandaş yetkililere şöyle seslendi "Buradan Emniyete, Kaymakamlığa, Valiliğe ve ne kadar yetkili kurum varsa hepsine sesleniyorum; bir an önce bu pisliği bitirsinler, kendilerinin de çoluk çocuğu var, bir düşünsünler ve gece yatarken vicdanlarını yoklasınlar. Ve bir an önce harekete geçsinler, bu işi geçici değil kalıcı olarak çözsünler. Bunun hem dünyada hem de ahrette sorumluluğu vardır". Açıklamasında bulundu.

 

 

 

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00