DİKMEN CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI VATANDAŞI VE ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ BEZDİRDİ

Geçen yıl Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanan Dikmen Caddesi bu yıl da son tabaka olan modifiye (aşınma tabakası) asfalt sermeye başladı

29.07.2017 09:09:40 0
DİKMEN CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI VATANDAŞI VE ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ BEZDİRDİ

Geçen yıl  Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanan Dikmen Caddesi bu yıl da  son tabaka olan modifiye (aşınma tabakası) asfalt sermeye başladı.Ancak çok yoğun trfik akışı ve caddenin darlığı nedeniyle trafikte büyük sıkıntılar yaşanan Dikmen Caddesinde oturan vatandaşlar,çalışmaların bir an önce bitirilmesi için dua ediyorlar.

 


 GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR,GECE YATIYORLAR


Asfalt serim çalışması yapan ekiplerin Akşam saatleri çalışmayıp ,Asfalt serim çalışmalarının Gündüz saatlerinde Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde yapılması vatandaşlardan büyük tepki topluyor.


 
Trafiğin daha rahat olduğu akşam ve gece saatlerinde asfalt serim çalışmalarına ara verilmesi Dikmende oturan vatandaşların büyük tepkilerine neden oluyor.
 

Dikmen Caddesi’nin Polisevi önünden başlayan asfalt serim çalışmaları kapsamında, caddenin çalışma yapılan bölümü trafiğe kapatıldı. Büyükşehir yetkilileri, çalışmaların, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için etap etap gerçekleştirileceğini kaydettiler.

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, çalışmalar kapsamında Dikmen Caddesi’nde yer alan refüjü de kaldırdı. Refüjün, yaşanan sıkıntılar, sürücü ve yayalardan gelen talepler doğrultusunda kaldırıldığı, yerine ise trafik akışının daha kolay olması için tırtıklı yol çizgileri ekleneceği bildirildi.  

 

HEM ESNAF HEM ARAÇ SÜRÜCÜLERİ ÇALIŞMALARDAN ŞİKAYETÇİ

 

Dikmen Caddesinde Asfalt serim çalışmaları dolayısıyla araç trafiğine kapanması ve çalışmaların ağır sürmesi gerek araç sürücülerini gerek se araç tarfiğine kapatılan cadde esnafının şikayetlerine neden oluyor..Gece saatlerinde rahatlayan Tafikte asfalt serim çalışmalarına ara verilmesi nedeniyle de tepkiler daha da yoğunlaşıyor.


 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
 

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00