Dikkat! Hasarınız Mini Onarım Kapsamında Olabilir!

Kurulduğu günden bu yana her yıl on binlerce otomobile mini onarım hizmeti veren RS Servis, araç sahiplerine bazı önemli olabilecek hatırlatmalarda bulundu.

Yaşam 3.09.2022 11:17:00 0
Dikkat! Hasarınız Mini Onarım Kapsamında Olabilir!

Kurulduğu günden bu yana her yıl on binlerce otomobile mini onarım hizmeti veren RS Servis, araç sahiplerine bazı önemli olabilecek  hatırlatmalarda bulundu.

 

Çoğunlukla gözden kaçan ve kasko poliçe klozunda yer alan mini onarım hizmeti sayesinde otomobilin kaporta ve iç aksamında ortaya çıkan küçük hasarların, kasko kapsamında ücretsiz olarak onarılabildiğinin altını çizen RS Servis Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Erkan Çalışkan, "Parça değişimi gerektirmeyen ve belirli ölçü limitleri içinde olan iç döşeme ve ön cam tamiri, lokal göçükler, tampon çizikleri gibi hasarları kasko poliçenizde mini onarım teminatı olduğu takdirde ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu işlemler ikinci elde otomobilinizin değerini arttıracaktır. Hasarınız mini onarım kapsamında olabilir, gerekli tespitler için RS Servis noktalarını ziyaret edebilirsiniz." dedi.

 

Özellikle İstanbul gibi büyük metropollerde yoğun araç trafiği ve sık kullanımdan kaynaklı araçlarda ortaya çıkan küçük hasarlar, sürücülerin gözünde büyüdüğü gibi araç değer kaybı endişesi sebebiyle çoğunlukla göz ardı ediliyor. Trafikte yaşanan tampon ve kaporta aksamındaki çizilmeler, göçükler, cam çatlakları, döşemelerde oluşan sigara yanıkları, otomobilin genel görünümüne negatif etki ederken, artık birçok kasko poliçesinde ve bazı trafik sigortalarında mini onarım teminatı kapsamında ücretsiz olarak onarılabiliyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00