DİKA GENEL SEKRETERİ ALTINDAĞ`DAN AJANS YÖNETİM KURULU BAŞKANI`NA ``HAYIRLI OLSUN`` ZİYARETİ

Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Ajansın tüm birimlerinin başkanları ve Siirt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü ile birlikte Siirt?te çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu.

Gündem 27.11.2017 10:52:16 0
DİKA GENEL SEKRETERİ ALTINDAĞ`DAN  AJANS YÖNETİM KURULU BAŞKANI`NA ``HAYIRLI OLSUN`` ZİYARETİ

Dicle Kalkınma  Ajansı Genel Sekreteri  Yılmaz Altındağ, Ajansın  tüm birimlerinin başkanları ve Siirt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü ile birlikte Siirt’te çeşitli  temas ve  ziyaretlerde bulundu.

 

Siirt iline gerçekleştirilen  ziyaret kapsamında Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Siirt Belediyesi Başkan Vekili Ceyhun Dilşat Taşkın ve Siirt’ te ki bazı Ajans paydaşları ile bir araya gelindi.

Ajansın  bu yılki Yönetim Kurulu dönem Başkanı olan Siirt Valisi  Ali Fuat Atik’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Heyet  2017 ve 2018 yıllarında sağlanması planlanan mali destek programlarının hazırlık çalışmalarının Siirt ilinin ihtiyaçları doğrultusunda şekillenmesi için Siirt Valisi ile geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Ajansın Siirt’te 2017 Yılı Güdümlü Projelerinin son durumu hakkında paydaşlarla bilgi alışverişinde bulundu.
 

Siirt Belediyesi Başkan Vekili Ceyhun Dilşat Taşkın ziyaret edilerek Ajans ve belediye iş birliğinin önemi vurgulandı. Siirt ili için belediye ile yapılması gereken çalışmalar gündeme geldi. Siirt ve ilçelerinin mevcut durumu ve ekonomik kalkınmanın sağlanması için ilin ihtiyaçları doğrultusunda projelerin hayata geçirilmesi gerektiği dile getirildi. Siirt’te gerçekleştirilecek güdümlü projelerin sürdürülebilirliği açısından belediyenin bu projelerde yer alması konusunda ortak mutabakata varıldı.
 
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-SİİRT

20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00