DİKA FOTOĞRAF SERGİSİ BATMAN`DA AÇILDI

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafında düzenlenen İnsan ? Doğa -Turizm Konulu Fotoğraf Yarışması sonucu dereceye giren fotoğrafların yanı sıra sergileme ödülü almaya hak kazanan fotoğrafların sergilendiği serginin açılışını Batman Valisi Mustafa Deniz ve

Gündem 23.07.2017 21:32:56 0
DİKA FOTOĞRAF SERGİSİ BATMAN`DA AÇILDI

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafında düzenlenen  İnsan – Doğa -Turizm Konulu Fotoğraf Yarışması sonucu dereceye giren fotoğrafların yanı sıra sergileme ödülü almaya hak kazanan fotoğrafların sergilendiği serginin açılışını Batman Valisi Mustafa Deniz ve DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ yaptı.

 

Batman Park AVM’de Batman- Mardin-Siirt-Şırnak fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışına; Vali Ahmet Deniz, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve kamu kurum yöneticileri katıldı.
 
Sergiyi gezen Vali Deniz, DİKA Genel Sekreteri Altındağ’dan düzenlemiş oldukları fotoğraf yarışması  hakkında bilgi aldı.
 
Basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Batman  Valisi Mustafa  Deniz, bölgenin; kültürü, doğası ve tarihi zenginliği ile bir turizm cenneti olduğunu belirterek, “Huzur olunca dünyanın dört bir yanında insanlar bu zenginlikleri ziyaret etmeye geliyor. Çünkü bölgenin geleceği turizmde. Yeter ki bizler, huzurumuza, birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkalım. Emeği geçen fotoğrafçılara teşekkür ediyorum” diye konuştur. 
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-BATMAN
 

25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00