DİKA`dan Yeşilli Kaymakamlığı Personeline Proje Yazma Eğitimi

Yeşilli Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personeline Ajansımız tarafından proje yazma eğitimi verildi.

Mardin 17.02.2019 12:44:11 0
DİKA`dan Yeşilli Kaymakamlığı Personeline Proje Yazma Eğitimi

Yeşilli Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personeline Ajansımız tarafından proje yazma eğitimi verildi.



Yeşilli Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün talebi üzerine, Ajansımız ile yapılan iş birliği sonucunda Müdürlüğün ilgili çalışanlarına DİKA Ajansı  tarafından “Proje Döngüsü Yönetimi” (PCM) eğitimi gerçekleştirildi. Kısa adı PCM olan proje yazma eğitimine, Yeşilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli yaklaşık 20 kişi katıldı. Ajansımn  Proje ve Sözleşme Yönetim Birimi Uzmanı Kadir Öz tarafından Yeşilli Kaymakamlığı toplantı salonunda verilen eğitim üç gün sürdü.



Eğitimin amacı, Ajansımızın ve diğer kuruluşların düzenlemiş olduğu mali destek programları ile faaliyet ve teknik destek programları kapsamında açmış oldukları proje teklif çağrılarına proje sunabilecek bireyler yetiştirmektir. Katılımcı bir anlayışla pro-aktif olarak verilen eğitim uygulamalı bir şekilde gerçekleştirildi.



“Proje Döngüsü Yönetimi” PCM eğitimleri Ajansımıza gelen talepler doğrultusunda uygun görülen kesimlere yönelik olarak Ajans uzmanlarımız tarafından verilmektedir. Eğitimler Ajansımızın faaliyet gösterdiği TRC3 Bölgemizdeki dört il ve buna bağlı ilçelerde bulunan kurum ve kuruluşlara yönelik olarak yapılmaktadır. Bu sayede Bölgemizdeki proje kültürünü yaygınlaştırarak, kaliteli projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlamak hedeflenmektedir.



Eğitimin ardından gerçekleştirilen sertifika töreninde DİKA Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ile Yeşilli Kaymakamı Ömer Bilgin tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00