DİKA AJANSI NUSAYBİN İLÇESİNİN 4 PROJESİNE İMZA ATTI

Nusaybin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ ile birlikte İlçeye kazandırılacak 4 büyük projenin sözleşmelerini imzalayarak, dosyalarını teslim aldı.

Mardin 5.09.2018 11:19:11 3446 0
DİKA AJANSI NUSAYBİN İLÇESİNİN 4 PROJESİNE İMZA ATTI

Nusaybin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Ergün BAYSAL, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ ile birlikte İlçeye  kazandırılacak  4   büyük projenin sözleşmelerini imzalayarak, dosyalarını teslim aldı.

 

DİKA Ajansı tarafından kabul edilen Projeler  kapsamında; Nusaybin ilçesine spor kompleksi yapımı, engel tanımayan yetenekli sınıfların oluşturulması, Mor Yakup Kilisesi ile Zeynel Abidin Camii’nin restorasyonu ve Lozan-Cumhuriyet Cad. kaldırım yenileme projeleri mali olarak DİKA Ajansı ve Nusaybin Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek. Nusaybin  Belediyesi  bu projelerde hiçbir borçlanmaya girmeden mali destekte bulunacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN

7.4° / 4.2°
  • BIST 100

    16651,45%-0,07
  • DOLAR

    43,48% 0,19
  • EURO

    51,57% -0,90
  • GRAM ALTIN

    6786,60% -9,85
  • Ç. ALTIN

    11923,69% -6,97