DEVLETİN ZİRVESİNİ BULUŞTURAN NİKAH!

Ak Parti 23.Dönem Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş'ın Kızı Betül Göktaş ile Ankaralı İşadamı Ahmet Öztürk'ün oğlu Harun Öztürk'ün ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda kıyılan Nikâh, Devletin zirvesini buluşturdu.

Türk Dünyasından Haberler 26.03.2014 20:13:17 0
DEVLETİN ZİRVESİNİ BULUŞTURAN NİKAH!

Ak Parti  23.Dönem Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş’ın Kızı Betül Göktaş ile Ankaralı İşadamı Ahmet Öztürk’ün oğlu Harun Öztürk’ün ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda kıyılan Nikâhı, Devletin zirvesini buluşturdu.

Nikah Şahitliklerini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve TBMM Başkanı  Cemil Çiçek’in yaptığı Nikahı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,TBMM Başkanı Cemil Çiçek,Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz,Ak Parti Grup Başkan vekili Mustafa Elitaş ve Ak Parti  kurmaylarının  Katıldığı Nikah’a ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Eşi Nevin Gökçek,Ak Parti Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Abdullah Muhammed Özer, Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç ,Mamak ilçe Nüfus Müdürü Suat Falay Ortaç ve seçkin davetliler katıldı.

ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Congresıum’da  kıyılan Nikah öncesinde, Emniyet güçleri tarafından yoğun Güvenlik önlemleri alındı. Nikah Salonuna Davetliler,Davetli isim listesi kontrolu  yapıldıktan ve  kurulan Güvenlik stantlarından geçirilerek salona alındı.

Saat 19.00’da başlayacağı bildirilen Nikah Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Hollanda Seyahati öncesine denk gelmesi  ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle Nikah salonuna geç Gelmesi nedeni ile saat 20.00’de Kur’an Tilaveti ile başladı.

Kur’an Tilavetinden sonra Nikâhı kıymak üzere Sahneye çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i  nikah şahidi olarak masaya davet etti.

Yapılan Kısa konuşmalardan sonra,Genç Çiftin Nikahlarını kıyan Melih Gökçek, Gelin Betül Göktaş’ın EVET Deyişini  sessiz bularak yüksek sesle EVET’i tekrarlattı.

Klasik Türk Müziği konseri ile ile Nikah töreni devam ederken,Karadeniz Halk Oyunları Ekibi sahne alarak,Horon tepildi.Daha sonra ise Ankara Seğmen Ekibinin sahne alması ile Ankara Oyun Havası oynayan Seğmenler, salondaki Davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ÖZEL HABER:ABDULLAH ORTAÇ


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04