DESTİCİ:``İDAM CEZASINI GERİ GETİRECEĞİZ``

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingine katıldı. Destici,BBP iktidarında yapılacak ilk işlerden bir tanesi bizzat Mehmetçiğe, polise kurşun sıkan teröristler ve küçük yaşta kızları kaçırıp tecavüz et

Siyaset 23.03.2014 10:32:50 0
DESTİCİ:``İDAM CEZASINI GERİ GETİRECEĞİZ``

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Sivas Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingine katıldı. Destici, ,BBP iktidarında yapılacak ilk işlerden bir tanesi bizzat Mehmetçiğe, polise kurşun sıkan teröristler ve küçük yaşta kızları kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldürenler için mutlaka idam cezasını geri getireceğiz.” Dedi.

Hükümetin çıkardığı tutukluk süresini 5 yıla indiren yasanın örtülü af olduğunu ve Abdullah Öcalan’ın da çıkarılabileceğini iddia eden BBP Genel Başkanı  Destici, “Kim ne yaparsa yapsın hangi süreçleri işletirse işletsin. Birileri şartlı tahliye adı altında örtülü af çıkarıyorlar. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AIHM) kararını gördünüz. Yakında terörist başını da çıkarırlarsa hiç şaşırmayın. Ama bizim millete namus sözümüz. BBP iktidarında yapılacak ilk işlerden bir tanesi bizzat Mehmetçiğe, polise kurşun sıkan teröristler ve küçük yaşta kızları kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldürenler için mutlaka idam cezasını geri getireceğiz.” Dedi.

HANİ TÜRKÇE OLİMPİYATLARI DÜNYA’NIN EN İYİ OLİMPİYATLARIYDI!

Başbakan’ın Hizmet Camiası ile ilgili sözlerine değinen Destici, önceden olumsuzlukları faiz lobisine bulurken şimdi paralel devlete faturayı çıkardığını aktararak “Bakın şimdi bir paralel yapı icat etti. Bütün olumsuzları bütün suçları paralel yapıya atıyor. Yani 6 ay önce Türkçe Olimpiyatları dünyanın en iyi olimpiyatlarıydı, Türkçe Olimpiyatları`nı gerçekleştirenler, en büyük hizmetleri yapıyorlardı bunun başında ki Muhterem bir Hoca efendi’ydi, ablalar ağabeyler en iyi ablaları ağabeyleriydi Türkiye’nin. Özellikle 160 ülkedeki okullarda görev yapan o öğretmenler o hizmet erleri Türkiye’nin en büyük hizmet elçileriydi şimdi ne oldu, şimdi durum değişti ve bütün olumsuzlukların sorumlusu paralel yapı, ondan önce neydi faiz lobisiydi.” ifadelerini kullandı.

 BÖYLE BİR HUKUK SİSTEMİ YOK

  Sosyal paylaşım sitesi Twitter’ın yasaklanması ile ilgi de konuşan Destici, “Son günlerin gündem konularından bir tanesi de yasaklar. En gündemde olan da Twitter`a getirilen yasak. Şimdi bu hükümet yasakları kaldıracağız diye geldi. Internet yasası çıkarttı. Bir takım sınırlamalar getirdi. En nihayetinde de Twitter`a yasak koydu. Ortaya sürdükleri hukuki gerekçelerin hiç birisinin dayanağı olmadığı gibi hiç birisinin de inandırıcılığı yok. Çünkü Başbakan ‘Twitter mivitır hepsini kapatacağız’ diyor. Bir saat sonra kapanıyor. Böyle bir hukuk sistemi olur mu ya?” diye sordu.

 TÜRK MİLLETİNDEN ÖZÜR DİLEYECEK

AB eski Bakanı Egemen Bağış’ın bir gazeteci ile Kuran’la dalga geçmesini sert bir şekilde eleştiren Destici, şunları söyledi: “Birileri ayeti kerimelerle dalga geçebilir, birileri hafife alabilir, birileri şaka konusu yapabilir ama biz asla onların yaptığını yapmayacağız. Yüce Allah Kur’anı Kerim’inde `emir olunduğu gibi dosdoğru ol` diyorsa bizde dosdoğru olacağız asla eğri olmayacağız. Birisi çıktı bir gazeteciyle ne diyor ‘bakara makara’, ama maalesef bunu bir başkası söylese yedi düvele bunu konu ederlerdi. Bütün seçim meydanlarının malzemesi yaparlardı. Ama şuanda ‘Egemen’lerin Bağışı altında hiç kimse sesini çıkartmıyor. ‘Egemen’lerin bağışlamasına mazhar oldu. Ama bu millet bunu yazdı ve not etti. Çünkü bu millet inancıyla, diniyle, değerleriyle alay edilmesini asla kabul etmez. Bu millet hiçbir dönemde bunu hak etmedi. Hele size hiç yakıştıramadı. Bu millet dini değerlerinden dolayı destek vermiştir. Çıkıp milletten açıkça özür dilenmesi gerekiyor. Bu büyük Türk milletinden özür dilenecek.”



ARTUKLU HABER AJANSI


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00