DERİK VE MAZIDAĞI ÇAĞRILI FOTOĞRAF GÜNLERİ DÜZENLENDİ

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına Mazıdağı'nda ve Derik'te düzenlenen Çağrılı Fotoğraf Günleri projesi kapsamında Derik'te kapanış programı düzenlendi.

31.05.2022 14:00:00 0
DERİK VE MAZIDAĞI ÇAĞRILI FOTOĞRAF GÜNLERİ  DÜZENLENDİ

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına  Mazıdağı'nda ve Derik'te düzenlenen Çağrılı Fotoğraf Günleri projesi kapsamında Derik'te kapanış programı düzenlendi.

 
Program kapsamında Fotoğraf sanatçısı Adem Meleke, Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Evren Çakır, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ve İçişleri Bakan Yardımcısı  Mehmet Ersoy bir konuşma gerçekleştirdi. 


Yapılan konuşmaların ardından Mazıdağı ve Derik'te düzenlenen etkinlikler ile ilgili sinevizyon gösterisi izlenildi. Mazıdağı İlçesinde düzenlenen  yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Mazıdağı Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Görmüş tarafından ödülleri verildi. 


Derikte düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de Derik Kaymakamıve Belediye Başkan Vekili  Evren Çakır tarafından ödülleri verildi. 


Proje kapsamında Mazıdağı ve Derik ilçelerine gelerek buraların tarihi, sosyal ve kültürel yaşantılarını resmeden ülkemizin başarılı fotoğraf sanatçılarına İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ileMardin  Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili   Mahmut Demirtaş tarafından plaket takdim edildi. 


Program çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19