DERİK ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU YIL SONU ETKİNLİKLERİNDE MUHTEŞEM GÖSTERİ

Derik Zübeyde Hanın Anaokulun Derik Kültür Sarayında yılsonu etkinlikleri çerçevesinde minik öğrencileri ile hazırladıkları gösteriye yoğun ilgi.

Mardin 4.06.2016 10:20:35 0
DERİK ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU YIL SONU ETKİNLİKLERİNDE MUHTEŞEM  GÖSTERİ

Derik Zübeyde Hanın Anaokulun Derik Kültür Sarayında yılsonu etkinlikleri çerçevesinde minik öğrencileri ile hazırladıkları gösteriye yoğun ilgi.

İzleyicilerini şeker ve kolonya ile karşılayan gösteriye Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Derik Kaymakamı Muhammed Fatih SAFİTÜRK İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selahatttin GÜNENÇ, Derik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KAHRAMAN, Derik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kahraman ŞIK’ın yanında okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte 4 yaş ve 5 yaş gurubu miniklerin oynadığı oyunlar, söyledikleri şarkılar salonu dolduran kalabalık tarafından büyük beğeni topladı.

Minikler şarkı ve danslarıyla,  büyüklerine mesajlar vermeye çalışırken, izleyiciler  çoktan kendilerini  onların sevimliliğine ve müziklerine kaptıdı.

. Gösteri boyunca performanslarıyla salonu hınca hınç doldurmuş kalabalığın alkışlarını alan minikler, gösteri sonunda Mardin İl Milli Eğitim Müdürüne, Derik Kaymakamına ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısına birer hediye vererek gönülleri fethetti.

SARI, gösteriyi çok beğendiğini ifade ederek, minikleri tebrik edip, emeği geçen okul yönetimi ve öğretmenlerine teşekkür ettikten sonra salondan ayrıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DERİK


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07