DERİK VE SAVUR?DA GÖREV YAPAN ADAY ÖĞRETMENLER MARDİN`DE MİSAFİR EDİLDİ

4 Başlık 7 Adım projesi kapsamında ??Değerimiz Öğretmenimiz?? adımı ile kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenler hafta sonlarında bir günlüğüne Mardin?de misafir edildiği ??Misafirimiz Öğretmenimiz?? projesi kapsamında Derik?ten ve Savur ilçelerind

Mardin 19.02.2019 12:12:43 0
DERİK VE SAVUR?DA GÖREV YAPAN ADAY ÖĞRETMENLER  MARDİN`DE MİSAFİR EDİLDİ

4 Başlık 7 Adım projesi  kapsamında ‘’Değerimiz Öğretmenimiz’’ adımı ile kırsal mahallelerde görev yapan  öğretmenler  hafta sonlarında  bir günlüğüne Mardin’de misafir edildiği ‘’Misafirimiz Öğretmenimiz’’ projesi kapsamında Derik’ten ve Savur ilçelerinden  gelen Aday Öğretmenler Mardin'de misafir edildi.

 


 ‘’Misafirimiz Öğretmenimiz’’ projesi kapsamında Derik’ten  gelen Aday Öğretmenler ; Hisaraltı İlkokulu, Derik M.T.A.L, Derik Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Balova İlkokulu, Söğütözü İlkokulu,  Derik İ.H.O, Marev İbrahim Fidanoğlu Ortaokulu ve Derik Kız A.İ.H.L’de görev yapan 15 Aday Öğretmen i Savur’dan gelen Aday Öğretmenler ise Sürgücü Ç.P.A.L, Sürgücü Ortaokulu, Pınardere Ortaokulu ve Pınardere Ç.P.A.L’de görev yapan 16 Aday Öğretmenimizi toplamda 31 Öğretmen  Mardin'de misafir edildi.

 

Mardin   İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI, Derik’te ve Savur´da görev yapan Aday öğretmenlerle Artuklu Öğretmenevi’nde kahvaltıda bir araya geldi. SARI, kahvaltının ardından öğretmenlerimize Vali/Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa YAMAN’ın hediyelerini takdim etti.  İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup SARI yapılan güzel çalışmalar için öğretmenlerimize teşekkür belgesi verdi. Öğretmenlerimiz kahvaltının ardından Mardin’in tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00