DEMET SAĞIROĞLU: SEKTÖRDEKİ BAZI İSİMLERE KIRGINIM

Gerçekleştirdiği etkinliklerle alışverişi keyifli bir hale getiren Ankara AnkaMall Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerini şarkılarıyla 90`lı yıllara damga vuran Demet Sağıroğlu ile buluşturdu.

13.01.2018 08:57:58 0
DEMET SAĞIROĞLU: SEKTÖRDEKİ BAZI İSİMLERE KIRGINIM
Gerçekleştirdiği etkinliklerle alışverişi keyifli bir hale getiren Ankara AnkaMall Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerini şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran Demet Sağıroğlu ile buluşturdu. 
 
Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte Demet Sağıroğlu Ankaralılara muhteşem bir konser verdi. 
 
Sahnede unutulmaz şarkılarını seslendiren ve büyük ilgi gören Sağıroğlu, hayranlarının selfie isteğini de kırmadı ve herkesle tek tek fotoğraf çektirdi. 
 
BU YAŞTA BİLE POLLYANNACIYIM
 
Bir süredir müzik dünyasından uzak kalan Sağıroğlu, "Müzik sektöründeki bazı isimlere kırgınlıklarım, küskünlüklerim  oldu. Bu da kendimi geri çekmeme neden oldu" açıklamasında bulundu. 
 
Kimlere kırgın olduğuyla ilgili isim vermekten kaçınan Sağıroğlu, "Bu yaşta bile sektörle ilgili Pollyannacı düşünüyorum. Ancak öyle olmadığını gördüğüm için bazı ümitlerim kırılıyor. Bazen insan alıp başını gitmek istiyor. Bu tarz insanlardan uzaklaşmak istiyor. Sonra da dinleyicilerin ilgisiyle güç ve güven kazanıp tekrar dönüyor" sözleriyle geri dönüşünün müjdesini verdi. 
 
KİMSEYLE REKABETİM OLMADI
Sanatçı, aynı dönemde albüm çıkardığı, 90'lı yılların diğer popüler isimleriyle görüşüp görüşmediğiyle ilgili  bir soruya ise, "Çok azıyla görüşüyorum. Manevi kırgınlıklar oluyor bende. Hiçbir zaman kimseyle rekabetim olmadı. Herkesin başarısıyla gurur duyan bir insanım. Ancak yakın bulduğum arkadaşlarımdan aynı şeyi görmediğim için kırgınlıklar yaşadım" açıklamasında bulundu. 
 
ŞARKILARIN GİRİŞ, GELİŞME VE SONUCU OLMALI 
Yakında stüdyoya gireceğini söyleyen Sağıroğlu, "Müzikte hala belli kaliteyi isteyen, şarkılarda giriş gelişme sonuç arayan bir kesim olduğunu biliyorum. Şarkıların bir hikayesi, bir yaşanmışlığı olması gerektiğine inanıyorum. Bir kelimeyi tutturup da baştan sonra üzerine ritm döşemeye inanmıyorum. O kafaya inanmıyorum. Bu yeni bir tarzsa buna da inanmıyorum. Bir hikaye arayan, sözlerde kendinden bir şey bulmayı isteyen insanlar var" sözleriyle son yıllardaki popüler şarkıları eleştirdi. 
 
SAHNEDEN İNİP NEW YORK'A UÇTU
Rahatsızlığından dolayı serum alarak sahneye çıkan sanatçı, yoğun ilgi nedeniyle konserini uzatarak 1.5 saat sahnede kaldı. 
 
Sahneden iner inmez hava alanına giden Sağıroğlu, 27 Ocak'taki Miami konseri için New York'a uçtu. 
 
Ankamall AVM Müdürü Tahir Yılmaz sanatçıya "Sahnemizde olmanız bizleri çok mutlu etti. Teşekkür ediyoruz" diyerek çiçek takdim etti. 

25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00