DEMBA BA O ANI ANLATTI!

Londra`daki maç öncesi umut dağıtan Senegalli oyuncu, santradan kaleye çektiği şutun hikayesini de anlattı.

Spor 20.08.2014 14:05:02 0
DEMBA BA O ANI ANLATTI!

Londra`daki maç öncesi umut dağıtan Senegalli oyuncu, santradan kaleye çektiği şutun hikayesini de anlattı.
Beşiktaş`ın Arsenal ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Demba Ba, rövanş maçı öncesi umutlu konuştu.

Demba Ba, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Doğrusu bazı maçlar vardır ve o maçlar böyle oynanır. Fırsatlar yakalarsınız ve gol atamazsınız. Ama biz şapka çıkartılacak bir perfromans sergiledik. Çok küçük detyalar eksikti. Bunları da Londra`daki maçta tamamlayabiliriz. Şurası kesinki biz Londraya Big Ben`i görmeye gitmiyoruz. Kuşkusuz Arsenal de bizi o maçta daha ciddiye alacaktır." dedi.

Maçın ilk düdüğü ile santradan kaleye çektiği şutun hikayesini de paylaşan oyuncu, "Santrada kaleye vurmayı maçtan önce planlamamıştım. Necip beni uyardı. Oğuzhan`a söyledim topu bana verdi. Ben de şansımı denedim." ifadelerini kullandı.

"OĞUZHAN: GALİBİYET BİZİM HAKKIMIZDI"
Beşiktaş`ın orta saha oyucnusu Oğuzhan Özyakup da karşılaşma sonrası verdiği demeçte "Galibiyeti hak eden taraf bizdik. Çok net pozisyonlara girdik. )0 dakikayı düşündüğümüzde biz daha iyiydik. Demba Ba iki fırsat yakaladı. İkinci yarıda Olcay da bir şans yakaladı. Bizim planımız ilk dakikadan itibaren önde basmaktı. Zaten sadece uzun toplarla çıkabildiler. Baştan sona üstün taraf bizdik. Herkes onların pas yapmasını bekliyordu. Ama biz rahat pas yaptık. İngiltere`de Arsenal`in çok güçlü olduğunu biliyoruz. Deplasmanda gol atmak çok önemli. Orada da şansımız olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34